2777
2789
عنوان

شما باشین چه جوابی به این خواستگار میدین❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 16 پست
حتی بهش نگم درمورد عمل و.. ؟چون واقعا قابل حلهشما جای من بودید مشکلی با این قضیه نداشتی؟

من تا حالا همچین چیزی ندیدم و تو شرایط شما نبودم ولی اگر از نظرم خوب نبود احتمالا رد میکردم چون ممکنه اگر بهش اصرار کنی تو اعتماد به نفسش آسیب ببینه یا دلخور بشه 

من همه چیشو دوست دارم جدا از اخلاقاش که خب خیلی نمیشناسم ولی این مورد اذیتم میکنه چون حساسم من نمیگم ...

خوب نه بگو ، بگذار کسی دیگه میاد این مشکل رو نداره دیگه

چون اگر بله میگی ، باید پیش خودت حلش کنی

من دوستم شوهرش معلم هست ولی ویلچری، سخته اما دو تا بچه داره و روی زندگیش نمیزاره اثر بگذاره

البته مدرسه استثنایی درس میده شوهرش چون معلولیت به خاطر ep هست

ببین زندگی همیشه یه حالت نداره، شما ممکن مجبور باشی با خیلی چیزها کنار بیای، به نظرم نگرشت به زندگی که بی نقص باشه اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.