اول از همه بگم من یه دختر با قیافه خیلی معمولیم که خب آدمای معمولی هم زیبا هستن، منم همینطور، اما پیش خودم اعتماد بنفس ندارم و گاهی اینجوریم که کلا وقتی اینهمه در و داف و خوشگل ریخته کسی از من خوشش نمیاد اما خب پیش بقیه ظاهرا اعتماد بنفس دارم و خیلی پیش اومده که مستقیما دیده باشم یکی از من خوشش اومده ولی خب بخاطر همون اعتماد بنفسِ نداشتم این افکار رو توی مغزم ایگنور کردم
اما این فرق داره
بذارید بگم
طرف ازم ۱۰ سال بزرگتره :))))
اما خب کمتر ۳۰ سالشه
تو محل کارش دیده بودمش که اونروز خیلی نگاهم میکرد و من اینجوری بودم که : خدا شفات بده
و به طرز فجیعی چش غره میومدم و کلا نگاهش نمیکردم چون یه حیا و غرور دخترونه ای توی همه هست
از لحاظ قیافه ای هم میتونم بگم از پسرایی که تاحالا تو شهرمون دیدم سر تره ، قدشم بلند بود
ولی خب چون فکر میکردم ازین سن بالا هاست(بالای ۳۵) ازش خوشم نمیومد و میگفتم این یه خره هوله
چند روز بعد تو خیابون دیدمش و اینجوری بودم که : واووووو، چه از لحاظ تیپ چه قیافه .
در کل صورت کراش زدم و چند بار به خودم گفتم آخه زن تو برا این قیافه میومدی؟؟؟ اینی که شبیه آرشام تهرانیاس؟؟؟
خلاصه
پیجشو به سختی یافتم اما ازونجایی که اونروز به شدت ایگنورش کرده بودم و از طرفی غرور داشتم، به دوستم گفتم فالوش کنه، که اگه ریکوئستشو ندیده نشناخته قبول کرد متوجه میشیم هوله(فالوور هاش کمتر از ۵۰عه و یه فالوور مشترک داشتیم باهم)
خلاصه این ریکوئست دوستمو قبول کرد و من اینجوری بودم که خاک بر سرِ هولت کنن، چند روز بعد هم یه استوری مشترک با همون دوستم گذاشتیم و طرف بلافاصله بعد از دیدن استوریه دوستمو ریمو آنفالو کرد، و من نشستم عزا گرفتم که این یارو از من متنفره، شاید وقتی فهمیده اینی که فالو کرده دوست منه حرصش گرفته و ریمو انفالو کرده، و ازونجایی که این عزا تا روز بعد ادامه دار بود تصمیم گرفتم خودم بهش ریکوئست بدم که اگه قبول نکرد یعنی از من متنفره و منم ازش متنفر بشم، در کمال ناباوری یارو قبول کرد و زد کل هایلایت هام حتی اولین استوری که تو پیج دوستم لایک نکرده بود رو هم لایک کرد،چند وقت بعدشم ریپلای کرده بود( 👏) حالا یکم خودمو قانع کردم و دیدم طبیعیه که انقدر نوب باشه، گذر ازین چیزا یروز بیرون بودیم و روی یه نیمکت نشسته بودیم که یهو دیدیم با ماشینش داره میپیچه اینور منم سریع خودمو زدم به ندیدن و دوستم گفت از لحظه اول تا آخری که از کنارمون گذشت داشت نگات میکرد .
نظرتون چیه؟ توهم نزدمااااا، رفتاراشو حتی بیشتر ازینا دیدم