💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ميخام ببلاك بدم ميگن بيشتر گير مياد و نزديك ب شير مادره
نه اتفاقا کمتر گیر میاد من که سخت خرید میکنم.
ولی شیر خوبیه واسه بچم که رفلاکس شدید داشت خیلی خوب بود.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
من از داروخانه شهرمون پرسيدم ميگف گير مياد ولي همه شير خشكا ي مدت كمتر گير ميان و بيوميل اصلا گير نم ...
آره وزن دهیش خوبه.
اپتاميل وزن دهي داره؟شنيدم ميگن وزن دهي نداره ميخام وزن بگيره اخه هم من هم باباش وزنمون كمه جنينم ال ...
شیر خشک کلا وزن دهی داره مهمتر از همه اینه چی بهش بسازه اپتامیل باد نمیکنه بچه وزن واقعیه الان پسر من میخوره اصلا چری نیست چون شیر گاوش فرق میکنه اما بازم خوبه