2777
2789
عنوان

مامانا چ شير خشكي ميدين ب نوزادتون

109 بازدید | 21 پست

من ماه اخر بارداريمه چ شيرخشكي بهتره و بيشتر گير مياد 

لطفا نگيد شير خودتو بده و فلان من تا ٤٠روزگي ميخام بهش شير خودم بدم ولي بعدش شير خشك ميخام بدم

ببلاک a r

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ميخام ببلاك بدم ميگن بيشتر گير مياد و نزديك ب شير مادره

نه اتفاقا کمتر گیر میاد من که سخت خرید میکنم‌.

ولی شیر خوبیه واسه بچم که رفلاکس شدید داشت خیلی خوب بود.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ببلاك وزن دهي داره؟

من ببلاک کامفورت میدادم چون کولیک داشت خیلی چرب و خوب بود  ولی خب با همون متوجه شدم که آلرژی داره 

اولش همون اپتامیل بگیر چون به شیر مادر نزدیک ترین 

نه اتفاقا کمتر گیر میاد من که سخت خرید میکنم‌.ولی شیر خوبیه واسه بچم که رفلاکس شدید داشت خیلی خوب بو ...

من از داروخانه شهرمون پرسيدم ميگف گير مياد ولي همه شير خشكا ي مدت كمتر گير ميان و بيوميل اصلا گير نمياد 

وزن دهي داره؟

من ببلاک کامفورت میدادم چون کولیک داشت خیلی چرب و خوب بود ولی خب با همون متوجه شدم که آلرژی داره او ...

اپتاميل وزن دهي داره؟

شنيدم ميگن وزن دهي نداره ميخام وزن بگيره اخه هم من هم باباش وزنمون كمه جنينم الان دكتر ميگ نسبت ب سن بارداري وزنش كمه😕

من از داروخانه شهرمون پرسيدم ميگف گير مياد ولي همه شير خشكا ي مدت كمتر گير ميان و بيوميل اصلا گير نم ...

آره وزن دهیش خوبه.

اپتاميل وزن دهي داره؟شنيدم ميگن وزن دهي نداره ميخام وزن بگيره اخه هم من هم باباش وزنمون كمه جنينم ال ...

شیر خشک کلا وزن دهی داره مهمتر از همه اینه چی بهش بسازه اپتامیل باد نمیکنه بچه وزن واقعیه     الان پسر من میخوره اصلا چری نیست چون شیر گاوش فرق میکنه اما بازم خوبه 

شیر خشک کلا وزن دهی داره مهمتر از همه اینه چی بهش بسازه اپتامیل باد نمیکنه بچه وزن واقعیه الان پ ...

اره بيشتر دور برم ديدم اپتاميل ميدن سازگارتره پس انشاالله اول بهش اپتاميل ميدم