2777
2789

هرچیزی که بخوام خودش میخره برام ولی بهم مثلا نشده پول بده خودم چیزی که میخوامو بخرم هم برای خودم هم پسرم. 

حس میکنم نمیذاره مستقل باشم 

مثلا بخوام با پسرم تنهایی برم جای گردشی تفریحی نمیذاره میگه منم باید باشم. 

همسرم حس میکنم میخواد من تحت سطله اون باشم 

خیلی احساس پوچی میکنم بابت این رفتاراش 

مثلا پول نمیده حتی برای خودم یه جوراب بخرم اما خودش باشه میخره یا لباسی که دلممیخواد و برم برای بچم بگیرم اون همیشه میگه تو کل خریدا من باید باشم یا دلم دکوری بخواد اونم باید نظر بدهچیزی که من دلم بخوادو نمیذاره بخرم 

تنهایی با خانوادم نمیذاره مهمونی برم یا خونه اقوامی که همسن خودم هستن برم یا بیان خونم 

اون یه مرد سالاره 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

من میگم خوشم نمباد شوهر کنم میگن بدبخت میشی با اینکه شدیدا روحیه لجباز و سمجی دارم

به نظرم شما از اول شل اومدی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم خوشم نمباد شوهر کنم میگن بدبخت میشی با اینکه شدیدا روحیه لجباز و سمجی دارمبه نظرم شما از اول ...

اره شل اومدم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.