2777
2789

هر کی قبول نداره لطفا نیاد پست بذاره

من چند وقت یکبار صوت بقره گوش میدم

و دقیقا هر دفعه که گوش دادم پانیک شدم

اون چندماه که گوش نمیدم خوبم

تا بقره گوش میدم به آخراش میرسم یهو پانیک میشم

یه سری وسطاش مریض شدم و همش پانیک میشدم

سری قبل روز سی ام پانیک شدم

امروزم روز سی ام بود باز پانیک شدم ولی خداروشکر تونستم خودمو آروم کنم

یه کاربری میگفت پانیک منشاش ماورایی

ولی من باورم نمیشد 

دیگه به این‌نتیجه رسیدم درست میگفت😭

البته من میدونم مشکلات ماورایی دارم

و این مطمئن ترم کرد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بیماری های روانی منشا ماورایی دارن بعضیاشون منم اقوامم بیماری روانی داره که دکتری نتونستن تشخیص بدن بعدا تو دستشویی خونشون جادو با نوار بهداشتی همین دختره و اسمو عکسش پیدا کردن 

یه چیزی بگم.

چون این قضیه ته ذهنت بود و ذهنت شرطی شده اینجوری فکر می‌کنی.

مثلا یکی دو بار اتفاقی حمله وسط پخش سوره اتفاق افتاده، ذهنت ترسیده ازش و چون به خودت تلقین می‌کنی و ذهنت آماده‌ست حمله اتفاق میفته.

یعنی پخش سوره و حمله در واقعیت علت و معلول هم نیستن. ذهنت کاری کرده که باشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من به چیزای ترسناک فکر میکنم میشماولین بار هم که شدم اخبار بود که داشت خبر مرگ یه عدرو میگفت

لعنت به پانیک😓😭

منم اولاش اینجوری بودم

ولی بعد کم کم بهتر شدم

خودمو آروم میکنم با خودم حرف میزنم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

شاید ماورایی باشه 

ولی به نظرم به سوره بقره ربطی نداره 

انگار تلقین کردی به خودت باورت شده 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تشنج چطور؟ اونم به نظرت ماوراییه؟

اکثرا تشنجا ماوراییه

یه چیزی بگم.چون این قضیه ته ذهنت بود و ذهنت شرطی شده اینجوری فکر می‌کنی.مثلا یکی دو بار اتفاقی حمله ...

دقیقا منم نظرم اینه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دقیقا بیماری های روانی منشا ماورایی دارن بعضیاشون منم اقوامم بیماری روانی داره که دکتری نتونستن تشخی ...

خدا لعنت کنه کسایی که طلسم و جادو میکنن😓

یه چیزی بگم.چون این قضیه ته ذهنت بود و ذهنت شرطی شده اینجوری فکر می‌کنی.مثلا یکی دو بار اتفاقی حمله ...

من از یه عالمم پرسیدم

گفت بقره گوش بدی حالت بد میشه

چون کاری میکنن ادامه ندی

من وقتی پانیک میشم از خودمم میترسم

اصلا پانیک من از روزی شروع شد که با یه جادوگر دعوام شد

شاید ماورایی باشه ولی به نظرم به سوره بقره ربطی نداره انگار تلقین کردی به خودت باورت شده

این حرف من نیست

علما هم میگن

اگر مشکل ماورایی داشته باشی

بقره گوش بدی

حالت بد میشه

چون اون انرژی های منفی اذیت میشن

پس تو رو اذیت میکنن تا بقره رو دیگه گوش ندی و بترسی

راه درمانش چیه ؟ چکار باید کرد که بیمار بیشتر آسیب نبینه؟

بهش بگید

بقره گوش بده ۴۵ روز

و رقیه شرعیه بخونه همیشه 

رقیه شرعیه خیلی خوبه

کم کم حالش بهتر میشه

تشنجاش کمتر میشه

و قرصاشم سر وقت بخوره