2777
2789
عنوان

نظرتون این خانوم به من توهین کرد

112 بازدید | 8 پست

من دبیرم

امروز زنگ آخر توی یک کلاس فووووق العاده شلوغ (۵۰نفره) و شیطون و غیرقابل کنترل بودم که کلا تمام دبیرا از دستو شاکی هستن

درب ورودی کلاس هم آخر کلاس هست ینی فکر کنید تخته جلو کلاس و در، آخر کلاسه

کلاس روبروییم با یه دبیری هست که همیشه ده دقیقه آخر میاد بیرون و از بیرون در کلاس رو میبنده که بچه‌ها نیان بیرون و خودش توی سالن قدم میزنه و کلاسشون رو هواست

من ترفندم واسه کنترل کلاس خودم اینه که تا لحظه آخر وادارشون میکنم جزوه بنویسن اینطوری تا حدودی ساکتتر و قابل کنترل‌تر میشن

امروز تا ۴ و ۵۸ دقیقه نوشتن و بعد دیگه خسته شدن جمع کردن و بلند شدن و منتظر زنگ شدن و یکی دونفرشون رفتن جلوی در کلاس

حالا دبیر روبرویی برگشت بهشون گفت شما صاحاب ندارید که از کلاس اومدید بیرون؟

در همین حین من رسیدم ته کلاس که نذارم برن بیرون تا زنگ بخوره که اینو ازش شنیدم

خیلی ناراحت شدم واقعا حس کردم بهم توهین کرده با این حرفش

بیشتر به اون دانش‌آموزان توهین کرده.

حالا هرجور صلاحه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم از معلم مملکت

شخصیت و شعور صفر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
آخه کلاس خودش رو هواست بعد به کلاس من میگهمنو میبینه نصیحتم میکنه که بهشون رو نده و فلانخودش نمیتونه ...

حتما احساس پیشکسوتی و سابقه بیشتر داره 

محلش نده

گلایه هم نکن ازش ،ارزش نداره تو محل کار ک هر رو همو میبینید

راستی دبیر چی هستین

خداقوت ب شما دبیرا😘

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!