2777
2789
عنوان

بچه ها کسی موفق تره که پزشکی میخونه اینجا یا مهاجرت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 51 پست

بستگی به روحیات خودت داره

اگه تحمل زندگی مستقل و دوری از خانواده و زندگی کردن و درس خوندن به زبان دیگه رو داری ، صد درصد برو.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی ما رو خارج قبول نداره شنیدم. 

ی پزشکی مهاجرت کرده بود تایپیست سونو گرافی شده بود تو استرالیا.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مهاجرت کاری که نمیشه چون پزشکی ایران رو قبول ندارند ، مورد داشتیم طرف مدرک مربی گری و تربیت سگ ها رو داشته تونسته مهاجرت کنه ولی پزشک نه ( اگر تاپ باشی و تک مثل پروفسور سمیعی چرا میشه ولی عموما نمیشه ( 

مگر برای مهاجرت تحصیلی بری که اونم چون مدرک ایران رو قبول ندارند دوباره باید چند سال کورس های پزشکی عمومی رو پاس کنی 

چرا اینجوریه؟والا پزشکای ما ک با هزار بدبختی قبول میشن از پزشکای اونا باسواد ترن

شرایط برای همه یکسانه ایران دانشگاه پزشکی تهران جزو بهترین دانشگاه ها در خاورمیانه است حتی از روسیه بهتره

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به عنوان کسی که خیلیارو دیدم رفتن و دبیر زیستم بهت میگم نه اونجا حلوا خیرات میکنن نه اینجا جهنمی که ...

موفق تو ایران و موفق تو غرب ، تعریفشان از زمین تا آسمون فرق داره 

با حرفا خوب بازی می‌کنی ولی نمیدونی واقعا وپکاربرد دارن یا نه

تینا tt

پزشکی ما رو خارج قبول نداره شنیدم. ی پزشکی مهاجرت کرده بود تایپیست سونو گرافی شده بود تو استرالیا.

از کجاتون در میارید اینارو؟

پزشکای ایرانی معروفن جاهای دیگه به کاربلدبودن و با سوادی

پزشکی شغل مهمیه به همین علت همه جای دنیا برای پذیرش پزشک آزمون ورودی سختی داره برای معادل سازی مدرک و فقط برای پزشکای ایرانی نیست

یکم اطلاعاتتون رو به روز کنید الکی توهین نکنید

تینا tt

شرایط برای همه یکسانه ایران دانشگاه پزشکی تهران جزو بهترین دانشگاه ها در خاورمیانه است حتی از روسیه ...

اره منم همینو میگم...واقعا این کارشون بی معنیه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

این غلطه این شایعات رو پخش نکنیداتفاقا علم و تفاوت پزشکای ایرانی رو اونا که مهاجرت کردن خیلی درک میک ...

عهه نمیدونستم داشتم کم کم افسردگی میگرفتم فک میکردم فقط با ما اینجورین😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

از کجاتون در میارید اینارو؟پزشکای ایرانی معروفن جاهای دیگه به کاربلدبودن و با سوادیپزشکی شغل مهمیه ب ...

توهین چی همه میدونن اینو، بقیه هم گفتن. اونم ک تعریف کردم از کسی ک کادر درمان بود شنیدم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مهاجرت کاری که نمیشه چون پزشکی ایران رو قبول ندارند ، مورد داشتیم طرف مدرک مربی گری و تربیت سگ ها رو ...

این غلطه این شایعات رو پخش نکنید

اتفاقا علم و تفاوت پزشکای ایرانی رو اونا که مهاجرت کردن خیلی درک میکنن و ازش تعریف میکنن همه جای دنیا معروفه

ولی پزشکی چون رشته ی مهمیه برای مهاجرت و ورود به کشور دیگه (نه فقط ایران تو هر جای دنیا) کلی آزمون ورودی و معادل سازی داره 

اصلا هم ربطی به کشور نداره مثلا آمریکا یه ازمون داره برای ورود اهمیتی هم نداره طرف ایرانی باشه یا از هرجای دیگه ای، یا کشورای دیگه هم همینطورن

یکم اطلاعات معتبر جنع کنید بعد از خودتون تراوش کنید 

پزشک اگر خوب نباشه یه آدم میمیره برای همین آزمون های ورودی به شدت سختن برای همه پزشکا تو همه جای دنیا،  ورودی پزشک به ایران هم همینطوره

اما مربی سگ اگر کاربلد نباشه هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم

دیگه اینارو تو جایی که کلی آدم هستن و اطلاعات دارن نگو 

من خیلی از اقوامم با پزشکی عمومی مهاجرت کردن و اطلاعاتشو دارم

تینا tt

عهه نمیدونستم داشتم کم کم افسردگی میگرفتم فک میکردم فقط با ما اینجورین😂

نهبخدا اصلا‌ اینطور نیست تفاقا پزشکای ایرانی خیلی با سواد تر از اونان اصلا معروفه این قضیه رین اونایی که مهاجرت کردن از ایران و پزشکای دیگه رو دیدن 

این شایعات خیلی ناامید کنندس اینطور نگین 

تینا tt