2777
2789
عنوان

کتاب IQ جامع برای زیست خوبه

63 بازدید | 9 پست

فرهمندنیا میگفت نه! به جز پینوکیو و Qb گفت همه کتابا بدرد نمیخورن 

از طرفی امروز با مامانم رفتیم کتاب خریدیم و نزدیک ۴ تومن کتاب دست دوم مال ۹۹ به بعد گرفتیم، و پینوکیو ندارم و IQ جامع و نشر الگو دارم، نظر شما چیه

نشرالگو برای کسی خوبه که زیستش قویه و میتونه غلط رو تشخیص بده چون چندتا نکته غلط داره. هم آیکیو هم پینوکیو کتابای خوبین بستگی داره با کدوم بتونی ارتباط بگیری

از طرفی فرهمند چون تو تیم تالیف پینوکیوعه خیلی تبلیغش میکنه وگرنه بیشتر بچه ها آیکیو میزنن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشرالگو برای کسی خوبه که زیستش قویه و میتونه غلط رو تشخیص بده چون چندتا نکته غلط داره. هم آیکیو هم پ ...

من مثلا میتونم وقتی یه درس رو خوندم برم اول ای کیو بزنم بعدش که به تستای اون درس تسلط پیدا کردم برم حالا نشر الگو یا خیلی سبز؟ یا حتما باید تک منبعی پیش ببرم تا وقتی کل کتاب تست اولیه پر شه 

من مثلا میتونم وقتی یه درس رو خوندم برم اول ای کیو بزنم بعدش که به تستای اون درس تسلط پیدا کردم برم ...

خیلی سبز از آیکیو راحت تره اگه آیکیو رو مسلط شدی دیگه آزمون بزن، کتاب نزن

من مثلا میتونم وقتی یه درس رو خوندم برم اول ای کیو بزنم بعدش که به تستای اون درس تسلط پیدا کردم برم ...

وقای ی مبحث رو زدی تستاشو تموم شد برو کتاب بعدیت

خیلی سبز از آیکیو راحت تره اگه آیکیو رو مسلط شدی دیگه آزمون بزن، کتاب نزن

یه سوال دیگه 

ببخشید 

آزمون زدن رو نمیفهمم چجوری 

یعنی فلان آزمون فلان روز مثلا ماز رو دانلود میکنم بعد میرم فقط زیست، همون بخشی که خوندم رو میزنم ؟ 

یه سوال دیگه ببخشید آزمون زدن رو نمیفهمم چجوری یعنی فلان آزمون فلان روز مثلا ماز رو دانلود میکنم بعد ...

نه اگه سرعتت خوبه بودجه آزمون رو دانلود کن بعد طبق تاریخ تا اون مبحث بخون و آزمون بزن