2777
2789
عنوان

کار دانشجویی

153 بازدید | 15 پست

۲۳ سالمه و دانشجو دانشگاه ملیم مامان و بابام میگن دیگ خرجتو نمیدیم باید خودت بری کار کنی🫠

کار مناسب چیه؟ از کجا باید شروع کنم؟

میشه راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا نگاه کردم همشون میگن عکس قدی بفرست اول😐

دیوار آدم کثیف زیاد پیدا میشه 

استادای دانشگات چجور آدمایی هستت روابطتون جوری هست ی معرفی نامه ای چیزی بنویسن به جایی معرفیت کنن 

هعیاونام میگن پول بده تا معرفیت کنیم

میگی که مادر وپدرم نمیزارن برم فروشندگی یا باید بری دنبال ی شغل پاره وقت که همین فروشندگی بیشتر جزوش هست نه سابقه خاصی میخواد نه چیزی تهش دوتا سفته میگیرین ازت 

یا باید با توجه به رشتت یجایی معرفی بشه همین دوراه در حا حاضر 

یا که اگر سرمایه ای چیزی داری آنلاین شاپ بزن 

میگی که مادر وپدرم نمیزارن برم فروشندگی یا باید بری دنبال ی شغل پاره وقت که همین فروشندگی بیشتر جزوش ...

واسه ادمینی باید از کجا شروع کنم؟

برم انلاین شاپ هارو بگردم واسه ادمینی؟

واسه ادمینی باید از کجا شروع کنم؟برم انلاین شاپ هارو بگردم واسه ادمینی؟

ادمینی باید همیشه دردسترش باشی و همیشه پاسخگو شاید برای تو که دانشجویی سخت باش 

انلاین شاپ هم اگر سرمایه داشته باشی تو دیجی یا با سلام یا ترب به عنوان ی شخصی که صاحب کسب و کار میتونی به قیمت عمده خرید کنی و بعد خودت بفروش برسونی