2777
2789
عنوان

آقا هستم یه لحظه بیایید دارم میرم پیش نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 55 پست
خداشاهده چقدرخوشحال شدم انگارپسرخودم داره کادومیرره........

مرسی ازتون ☺️😂 🌸🌸🙏🏼

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

نه یکم بچه ننه بازی میشه بعد میگه همه چی رو می‌ره ب مادرش میگه 😐پس بچه ننه هست😂

چرا باید بفهمه که از مادرتون پرسیدید؟ اینکه بگذارید طرف بفهمه که به مادرتون گفتید اسمش چیه؟ احیاناً نمیشه زن ذلیلی؟

"آدم عاقل دو طرف رو  واسه خودش نگه میداره و خبرکشی دو طرفه نمیکنه"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بفهمه که از مادرتون پرسیدید؟ اینکه بگذارید طرف بفهمه که به مادرتون گفتید اسمش چیه؟ احیاناً ...

اهان اره آفرین منم همینطور فکر میکنم 

حقیقتش ترسم این بود بعدها توی زندگی از دهن مادر یا آبجی چیری نپره

ب مادر و آبجی اینا زیاد اعتماد ندارم و راحت نیستم 🤦

وگرنه حرفتون منطقی و صحیح هست 

مرسی ازتون

ولی حتما  میگم بهش مادر مثل خداست جاش روی چشماممه🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

مرسی ازتون ن عقد نکردیم ن هنوز خانواده هادر جریان نیستن،

با احترام؛ این درست نیست. خدا که مارو خلق کرده، مارو بهتر از خودمون‌ میشناسه و تو سوره ی نسا و سوره ی مائده گفته دوست گیران پنهانی نباشید. قبل از هدیه، بهتره این مسئله رو حل کنید.

با احترام؛ این درست نیست. خدا که مارو خلق کرده، مارو بهتر از خودمون‌ میشناسه و تو سوره ی نسا و سوره ...

درسته..

من ک می‌خوام ب خانواده ها بگم اون نمیزاره هنوز 

زمان میخواد... 

نمیدونم تا کی . ولی هنوز گفته نگیم ب خانواده ها.

درسته..من ک می‌خوام ب خانواده ها بگم اون نمیزاره هنوز زمان میخواد... نمیدونم تا کی . ولی هنوز گفته ن ...

حرف خدا بالاتره که فرموده لامتخذات الاخدان. من که جای باشم با حرف خدا پیش میرم.

حرف خدا بالاتره که فرموده لامتخذات الاخدان. من که جای باشم با حرف خدا پیش میرم.

ای بابا اگه  قرار بود همه چی با حرف خدا پیش ببریم ک الان باید معصوم میبودیم همه

ای بابا اگه قرار بود همه چی با حرف خدا پیش ببریم ک الان باید معصوم میبودیم همه

ببخشید چه توجیه اشتباهی.

انسان باید تلاش کنه به کمال برسه.

یه حدیث داریم با این مضمون که تا حرف خدا رو گوش نکنی، کسی به حرف تو گوش نمیکنه.

ببخشید چه توجیه اشتباهی.انسان باید تلاش کنه به کمال برسه.یه حدیث داریم با این مضمون که تا حرف خدا رو ...

درست می‌فرمایید  خدا همه مون رو ب راه راست هدایت کنه و عاقبت بخیر 

التماس دعا دارم ازتون  🙏🏼🌸