2777
2789
عنوان

کسی هست حرف منو درک کنه

154 بازدید | 32 پست

حس میکنم چشمام خیلی وقته مردن دیگه نمیتونم گریه کنم قدرتشو ندارم اینقدی که اذیت شدم 

هر وقت یه مشکل جدیدی پیش میاد بچه های هر قطره اشک چشمام قلبم بیشتر احساس سنگینی میکنه روحم بیشتر درد میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساساتت سرکوب شده یا به لفظ، خاموش شده انگارمیفهمم چی میگی...

آره خب چون خانواده ام همش تو اتاق من رفت و آمد داشتن نمیتونستم گریه کنم و سرکوب میشد 

الان خیلی داغون شدم

اتفاقا شرایط بد باشه میاد، منم یه وقتایی فکر میکردم دیگه انقد حالم بده گریم نمیاد ولی بعدش لنقد شرایط بدی برام پیش اومد که تنها کاری که میتونستم بکنم گریه بود. انقد گریه میکردم همیشه پیشونم درد میکرد.

آره خب چون خانواده ام همش تو اتاق من رفت و آمد داشتن نمیتونستم گریه کنم و سرکوب میشد الان خیلی داغون ...

سخته واقعا منم مثل توام البته با این تفاوت که سعی میکردم همیشه جوری رفتار کنم که انگار خیلی قوی هستم‌ و نیاز به گریه ندارم ولی اشتباه بود 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

باو من همینجوری بودم از ۱۲ سالگی بلاخره تو ۲۰ سالگی بیخیال شدم تهش هیچی درست نمیشه فقط یاد میگیری بی ...

به جاش موهام سفید شده به جاش ریز مو دارم به جاش قلبم درد گرفته به جاش زخم معده گرفتم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده

به جاش موهام سفید شده به جاش ریز مو دارم به جاش قلبم درد گرفته به جاش زخم معده گرفتم هیچ اتفاق خاصی ...

منم از شدت استرس خواب و خوراک ندارم حمله پنیک دارم مرد میبینم حالت تهوع میگیرم منم کم سختی نکشیدم

میشه بگین دلیل این همه گریه کردن چیه؟

متاسفانه خانواده ام مشکلات بیرون رو تو خانواده ام بازگو میکردن و سرش بحث میکردن و ....

مشکلات بیرون منظورم خواهر و برادر های خودشونه

و سر همین مشکل پرخاشگری و عصبی بودن داشتن و طبیعتا جز اونا دعوا هر خانواده ای هست