2777
2789
عنوان

کادو روز دخار چی گرفتینن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا دیروز روز جهانی دختر بچه ها بود نه خرس گنده ها تروخدا یه خرده رو مناسبت ها مطالعه کنید

مطالعه میکنیم خیلی بیشتر از شما عزیزم

نمیدونم چرا اذوق بقیه فشاری شدی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
تورو میگم😂

وای ارهه🤣🤣

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
نامزد بامزد که ندارمووو 🤣

بهتر راحتی

بابا دیروز روز جهانی دختر بچه ها بود نه خرس گنده ها تروخدا یه خرده رو مناسبت ها مطالعه کنید

شما هم یه خورده روی داشتن بهانه هایی برای محبت مطالعه کنید لطفاً . ممنونم . (در ضمن ما هنوزم دختر بچه هایی هستیم که بزرگ شدیم)

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

نمیدونم نگفتن ، فردا قراره همو ببینیم کادو رو بده خودش میگفت کادوتو گرفتمو با فلانی ببینیمت و... مید ...

عهه چه خوب ایولا

مطالعه میکنیم خیلی بیشتر از شما عزیزمنمیدونم چرا اذوق بقیه فشاری شدی

خب دارم واقعیت میگم اصلا تو دنیا بگین ما روز دختر برای ادم بزرگسال میگیریم خنده شون میگیره این روز برای دختران زیر ۱۸ ساله و به مناسبت برابری فرصت ها و تحصیل و..... بوجود اومده اصلا برای خانم بزرگسال نیس

کیک و دسته گلم کافیه .همسرم صبح یه پیام قشنگ داد تبریک گفت ، کادومم گفت هفته دیگه میده ، احتمالاً پو ...

چه قشنگ که حواسش هست بنظرم همین تبریکم باشه ما دلمون خوشه 

شما هم یه خورده روی داشتن بهانه هایی برای محبت مطالعه کنید لطفاً . ممنونم . (در ضمن ما هنوزم دختر بچ ...

ولی به نظرم بهتره که بدونیم هر مناسبتی برای چی بوجود اومده و دلیلش چیه این روز برای دختر بچه هاس نه افراد بزرگسال من بالای ۱۸ سال هستم خودمو خانم میدونم 

دقیقا ، روز دختر یعنی واسه دختر دیگه خرس گنده و ... نداره اصن متوجه نشدم چرا این رفتارو میکنن

اینا زندگی و واسه خودشون سخت گرفتن به ما حسودیشون میشه

خرس گنده چه کلمه ای دیگ  😑