2777
2789
عنوان

پسرمو بردم دکتر خیلی معروف

243 بازدید | 27 پست

چون خیلی لاغره ویبوست  داره. .

کلی ویزیت دادم 

هیچی به هیچی  

همون پودر که دکتر قبلی داد رو گف ادامه بده .

چکابشو نشون دادم 

گف شما مادرا چی از جون این آزمایشات میخاین تو اینا دنبال چی هستین .

بااینکه دکتر قبلی گف کمبود ویتامین د واهن داره این گف هیچیش نیس 

گفتم مکمل بده گف اصلا لازم نیس  پسرم خیلی لاغره  ۷ سالشه بزور۲۰ نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدتی برای ی مریضی خیلی دکتر رفتم اما خدا خیرش بده ی دکتر گفت ده تا دکتر دیگم بری همینو میگن دنبال چیز جدید نباش درسش همبن بوده‌ ما خوندیم تو درسش راه درمان گفته این راه دیگه ای نیست 

ببین من هر ماه پسرمو میبرم بهداشت میگن وزنش کم قدش کمه  هنوز شش ماهه      میببرم دکتر میگه عالی  میگه به جسه خودت و شوهرت نگاه کن به وزن و قد تولدش و ...     ولش کن 

عزیزم ارزوی سلامتیبرایپسرت دارمعذرمیخوام میشه بگید چه پودری نوشته?

پودر پیدرولاکس . همین دکتر شهرمون همونو داده بود الکی ۶ ساعت راه رفتم اون همه وقت وهزینه کردم 

راستش طبق تجربه ی من دکتر معروفا خیلی راحت تر میگیرن، چون انقدر بیماری های سخت و خاص میبینن ،دیگه بیماری های ساده به چشمشون نمیاد انگار 

مثلا من تو بارداری خونریزی داشتم محل خودمون رفتم دکتر همه دکترا گفتن واااای الانه که سقط کنی برو بستری فلان ،بعد رفتم یه دکتر معروف خیلی عادی یه شیاف داد گفت نترس بابا منم فک کردم چی شده😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ژنتیکی اونجوره دختر منم ۱۷ کیلو هس دکتر گفت همه چیزش خوبه یه نگاه به خودت و شوهرت بنداز

آخه ژن لاغر نداریم .پسرم استخون بندی خیلی ضعیفه  فقط پوست رو استخونه وحشتناک لاغره

چند سالشه پسرت ؟ ببرش دکتر تغذیه و با مشورت پزشک شربت اشتها آور بهش بده و اشتهاشو با ترشی و نوشیدنی و دورچین و اینا باز کن غذایی که دوست داره رو درست کن 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧