2777
2789
عنوان

پسرمو بردم دکتر خیلی معروف

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش طبق تجربه ی من دکتر معروفا خیلی راحت تر میگیرن، چون انقدر بیماری های سخت و خاص میبینن ،دیگه بی ...

دقیقا همینه پزشک من ک الان چهار ساله میرم پیشش معروفه ببین بدترین بیماری هام که داشته باشم خیلی آروم ریلکس دارو میده با قاطعیت میگه خوبت میکنم نترس واقعا هم خوب میشم 

ی بار کرونا داشتم رفتم درمونگاه دکتر عمومی درمونگاه گفت برو ببین خدا دلش ب رحم میاد زنده بمونی اما دکتر معروف خودم5 روز خوبم کرد 

چند سالشه پسرت ؟ ببرش دکتر تغذیه و با مشورت پزشک شربت اشتها آور بهش بده و اشتهاشو با ترشی و نوشیدنی ...

به دکتر گفتم گف اصلا به هیچ عنوان اشتها آور ندی 😒

اخه ما لاغر نیستیم شوهرم قدش ۱۸۵ بالاس

بچگی فرق میکنه  ، بعدم هنوز جا داره 

بهش تخم مرغ بده ، اجیل ، شیر   به تغذیش برس و خوابش خوب باشه همین 

من سر زردی پسرم انقدر بردم این دکتر اون دکتر ازمایش ...   اخر بردم دکتر زمانی  گفت مامان ولش کن هیچیش نیست خودش تا دو ماه در میاد نه دارو میخواد نه چیزی    همونم شد 

دقیقا همینه پزشک من ک الان چهار ساله میرم پیشش معروفه ببین بدترین بیماری هام که داشته باشم خیلی آروم ...

😂😂 اره میدونم ،دکتر بیمارستان به من گفت برو خونتون تا سقط کنی ، ولی اون دکتره یه بسته شیاف و دوتا امپول زد اوکی شدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
گف زینک که اصلا ندی خودش باعث یبوست میشه 😂

یبوست رو نمیدونم ولی واسه اشتها داده بود بچش خیلی ضعیف بود...گین اپ روهم تحقیق کن ببین اگه یبوست نمیاره استفاده کن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم