2777
2789

سلام در شرف طلاق هستم یک ماه هست اومدم خونه پدرم طلاق تو فامیلمون ننگ هستش اصلا یک موردهم نداشتیم 

ولی من خیلی مشکل داشتم  همه فامیل می‌دونن و می‌شناسنش که مشکل داره الان تو این یک ماه پدرو مادرم خیلی غصه میخورن منم خیلی محدود کردن نمیزارن بیرون خونه برم بابام استرس داره و مدام میگه بعد طلاق چطور سرمو جلو فامیل بالا بگیرم چطور مسئولیت یه زن مطلقه به گردن بگیرم از زن مطلقه خیلی می‌ترسه اصلا تو ای یک ماه باهام خیلی سرسنگینه و بد نگام می‌کنه اون روز دادگاه رفتیم خیلی حالش بد بود میگه بعد یک عمر پام باز شده به دادگاه اونم با دخترم  ده بار هست میگه چه گناهی کردم که خدا داره محازاتم می‌کنه با طلاق دخترم مادرم میگه سر نماز گریه کرده بابات خیلی حالم بد هستش حس میکنم دوست ندارن جدا بشم حاضرن برم بسوزم و بسازم با بدبختی ولی مطلقه نشم 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رفتار خانواده ها متنفرم،خودخواهن،آبروی خودشون مهم تره واسشون تا سرنوشت وبدیختی بچشون

همه اینطور نیستن خواهر شوهرام دوتاشون طلاق گرفتن اینقدر از طرف خانواده حمایت میشدن خانواده من بسته و متعصبندخواهر

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

در جریان تاپیکات هستم 

شوهرت خوب شد؟

شوهرت مگه از شما پرونده نداشت؟ میگفتید برادرتونو ممکنه بندازن زندان

چیشد؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷