2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم 

عکس العمل شون چی بود

خیلی شوکه شدن 🤣

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن         ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن        چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر        تا که گلباران شود کلبه ویرانه من        تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان         تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان         

دمت گرم عکس العمل شون چی بودخیلی شوکه شدن 🤣

هان بخدا ی خاله دارم پسرش موبایل فروشی داره منو نگرفت واسه پسرش میگفت مابالاتریم دیشب اولی ب او زنگ زدیم دادم مامانم‌حرف زد خالم گریه میکرد میگفت حالا شاهکار نکرده بعد چند سال،،،،،حالا بچه ها خودش بیسواد

مبارکت باشه عزیزم. ولی خب اینکه زنگ بزنی بقیه بگی چی قبول شدم خیلی کار جالبی نیست .

من البته صحبت نکردم دادم مامانم حرف بزنه بنظرت زشت بود ،،،البته فامیلای مادریم بودن

هان بخدا ی خاله دارم پسرش موبایل فروشی داره منو نگرفت واسه پسرش میگفت مابالاتریم دیشب اولی ب او زنگ ...

میگفتی حالا تو سکته نکن بقیه ش درست میشه 🫂🤣

منم بی صبرانه منتظر چنین روزی ام 

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن         ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن        چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر        تا که گلباران شود کلبه ویرانه من        تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان         تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان         

من البته صحبت نکردم دادم مامانم حرف بزنه بنظرت زشت بود ،،،البته فامیلای مادریم بودن

اره والا . اخه وقتی کسی نپرسیده چرا باید بگی عه من فلان دستاورد داشتم . مثل اینه یکی زنگ بزنه کل فامیل بگه عه من گیتار زدن یادگرفتم

اره والا . اخه وقتی کسی نپرسیده چرا باید بگی عه من فلان دستاورد داشتم . مثل اینه یکی زنگ بزنه کل فام ...

آخه هفته پیش زنگ زد مامانم گفت چی قبول شده مامانم گفت ۱هفته دیگه میاد ماهم بهش زنگ زدیم کلا تو این چند سال هرماه زنگ میزد ببینه من دارم چه میکنم

میگفتی حالا تو سکته نکن بقیه ش درست میشه 🫂🤣منم بی صبرانه منتظر چنین روزی ام

واقعا خستگی چند ساله مو درآورد هروقت ناامید میشدم به این صحنه فکر میکردم و دیشب عملیش‌کردم بهترین انگیزه این نیست ک واسه خوشحالی نزدیکانت درس بخونی واسه سوزوندن‌دشمنان بخون خیلی جوابه😇😅

مبارک باشهههه😍از ما که گذشت ولی من سعی میکنم فامیل خوبی باشم ، نذارم این استرس و اعصاب خوردی برای ی ...

‌مچکرم‌‌،،،اره خیلی بد هستن اما خب میشه اونا رو تبدیل ب فرصت کرد ،مثلا من خودم ۳ سال پیش پرستاری روزانه آوردم دیدم خالم خیلی ذوق کرد دکتر نشدم دوباره نشستم خوندم‌امسالم گفتم یا  فیزیو یا کاردرمانی