ذخیره ازاد پرستاری اورده میگه ذخیره شدم بم گفتن باید بری اون شهری ک قبول شدی کلی پیگیر باشی تا قبولت کنن
چی بش بگم من سر درنمیارم واقعا قبول نمیشه؟ براش زده ذخیره ردیف 6
22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا
میگن تو سایت باید باشی اعلام آمادگی کنی هروقت گفتن نه اینکه بری اونجا
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
جدی؟ حالا قبولش میکنن؟
22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا
ارهههه خواهرم پارسال ذخیره بود قبول شد منم ذخیره پرستاری امسال ولی به شهر دیگه🥲
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
ارهههه خواهرم پارسال ذخیره بود قبول شد منم ذخیره پرستاری امسال ولی به شهر دیگه🥲
ذخیره چند بود؟
ذخیره ۶ یعنی ۵نفر قبلش نیاین این رشته و دانشگاه تا ظرفیت برا دوستت خالی بشه بستگی به ظرفیت اون شهر داره ولی من دیدم مشاوره ها میگن ۹۰درصد ذخیره ها قبول میشن
تو چه سایتی؟
https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
دوستان منم ذخیره ۳۳ دانشگاه آزادم میگن باید اعلام آمادگی کنم ولی نمیدونم کجا میشه دقیق بگین کدوم سای ...
هنوز نیومده فردا میاد سایت ازاد