2777
2789
عنوان

بابام شوهرمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 38 پست
یعنی شوهرت یه گندی زده،پدرت هیچی نگفت؟

نه معلومه انقد بابام‌عصبانیه یه گندی زده

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دو راند دیگه بابات بزنتش ،چه قدر بی ادب و‌پرو‌شوهرت، ببین کیو پشتش سوار کرده

ای خدا 

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

شوهری کە بە بابات بگە بەتوچە برای تو شوهر نمیشە

تازه همش میگ‌شما منو دعا کردید

بابات یه چیز بدی از شوهرت دیده .. احتمالا با زن دیدش

خداکنه فقط شک‌کرده باشه بهم هیچی نمیگه 

کار همسرت و حرفش دور از عقله واقعا برا همین خندم گرفت ینی چی جیم شد رفت

اره بابام بنده خدا پیاده برگشته

یا کشیده یا کسی و باهاش دیده تهمت نمیزنم ولی فکرم پیش این دوتا میره

آره بابامم شنیدم بهش گفته به هیچی نه‌نمیگی نه به مواد نه به زن 

نمیگه چون‌میدونه دعوا راه میندازم ولی از حرفاشون یه چیزایی فهمیدم بابام همش میگه نمیخام آدم شی برو د ...

معلومه دیگه ماجرا چیه فقط میخوای باور نکنی شما

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نە کە پسر سلطان سلیمانە،تحفەیییی خاصیەەەەە حق داری دعا بەخوردش بدینکە از دستش بدی

بابامم گفت به ما اگه شما دعایی کردید بیارید بدید بهش😐