2777
2789

اگه دختر مثلا بیست سالش باشه و پسره در همین حدود بیست و دو یا سه خیلی زشته ؟ 

عاشق هم باشن به پسره هم میخوره ۲۸ ،۲۹ باشه ولی سنش کمه ولی دختره بیبی فیسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ۲۴ بود دختر ۲۳ 

شغل پسر آزاد بود مغازه داشتن ، خانواده پسره خیلی ساپورت کردن ماشین زیر پای پسره گذاشتن ، خونه اجاره کردن و ... (خانواده پسره وضع مالی بالایی داشتن)

دختر هم خانه دار بود.

پسر ۲۴ بود دختر ۲۳ شغل پسر آزاد بود مغازه داشتن ، خانواده پسره خیلی ساپورت کردن ماشین زیر پای پسره گ ...

چیکار کنم تو دوماه یکی رو عاشق خودم کنم 

بخدا پسره همه چی تمومه قد بلند اصلا خیلی خوشگل و حروم و حلال حالیشه کمتر پسری هست که سالم باشه و اهل نماز و دعا 

اگه کار و زندگی داره نه چه اشکال داره

طرفو خیلی دوست دارم ولی اون خبر نداره 

پسر سالمیه و اهل دود و دم نیست کمتر پسری هست که با هیچ دختری تا به حال نبوده باشه

ولی نمیتونم بهش بگم 

به نظر من پسر زیر 25 تکلیف اش با هورمون هاشون معلوم نیست چه برسه بخواد یک زندگی هندل کنه کسی هم تو ا ...

تو کارگاه قنادی باهاش کار میکنم پسر صابکارمون هست تو همه چیز آگاهی داره مثلا یک وسیله خراب میشه درستش می‌کنه پسر سالمیه و اهل نماز 

طرفو خیلی دوست دارم ولی اون خبر نداره پسر سالمیه و اهل دود و دم نیست کمتر پسری هست که با هیچ دختری ت ...

نگو ول کن ها ببین پیجش پیدا کن برو فالوش کن لایکش کن ولی نگو 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...