2777
2789
عنوان

از پرده بکارت هم شانس نیوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 38 پست
ربطی نداره تو خودتو سفت بگیری طرف با زور بخواد کاری بکنه زخمی میشه خون میاد

اصلا ربطی نداره، من دکتر نرفتم و نوعشم نمیدونم کلی هم درد داشتم اون موقع و حتی الان بعد چند سال ولی خون نداشتم

خون نیاد. قراره خبر شب زفاف شما تو کل شهر بپیجه. این چه شهریه که دختر باید بخاطر بدنش جواب پس بدهاز ...

از اون شوهر اینده میترسم . چون یکبار هم عقد بودم . شاید شک کنه یا باور نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون اصلا نیومد

من رفتم دکتر زنان گفت امکان داره اصلا خون نیاد یا خیلی کم بار اول یکم در حدی که یکم رد خون باشه رو بدن شوهرم ولی بار دوم که رابطه داشتم در حد چند قطره خیلی کم 

متخصص زنان میده

پس نیاز نیست برم پزشکی قانونی؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

همینو بگومیخوان دختر بیچاره وسط رابطه خودشو زخمی کنه و عذاب بده که یه وقت شازده چیز طلا ناراحت نشهمر ...

وقتی پیش زمینه ی ذهنت همچین مردیه دنیا هم به سمت همچین مردی هولت میده ولی اگه خودتو با ارزش و قابل احترام بدونی آدمی سر راهت قرار میگیره که بهت احترام بذاره

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اگر فقط برای خودت میخوای تو خونه داشته باشی متخصص زنان مینویسه

مرسی عزیزم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕