2777
2789
عنوان

از پرده بکارت هم شانس نیوردم

881 بازدید | 38 پست

تو عقد جدا شدم . برا طلاقم نامه  پزشک قانونی  گرفتم 

بعد نوشته حلقوی کنگره دار قابل ارتجاع 

سالم است و اسیب ندیده  .  لازم بذکر است این نوع پرده  موقع دخول امکان دارد خونریزی  نکند  و دچار پارگی نشود 

این شانسه؟ اونم تو شخر کوچیک؟ فردا ازدواج کنم خون نیاد حالا بیا  حالی کن طرف رو . چ بدبختی داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال رفتی پزشکی قانونی؟

منم میخوام گواهی بگیرم چیکار باید کنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بجای اینکه فکر کنی با یه آدم سطح پایین قراره ازدواج کنی تلاش کن با یه آدم حسابی وصلت کنی که به حرفی که میزنی اعتماد داشته باشه و برات احترام قائل باشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دادگاه نامه داد

عه دادگاه نرم نمیشه؟

من عقدم ولی خودم میخوام بگیرم روزی رفتیم مشاوره قبل عقد گفت بگیری خوبه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕