2777
2789
عنوان

دانشگاه اشتباه

73 بازدید | 9 پست

توی انتخاب رشته اشتباه کردم دانشگاهی که می خواستمو واحد مادرانشو انتخاب کردم و قبول شدم حالا چیکار کنم برم ثبت نام کنم ؟؟بعدش می تونم انتقالی بگیرم؟

یا بزم با خود دانشگاه صحبت کنم شاید اجازه دادن همین رشته رو توی دانشکده اصلی بخونم نه واحد مادرانش

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای منم یه جور مثل تو شدم اگه کسی جواب داد لایک کنه

من زنگ زدم با یه بلد کارش صحت کردم بهم گفت یه ترم باید درس بخونم بعدش می تونم انتقالی بگیرم ولی برای شما رو نمی دونم چون من دانشگاهم ازاده برای شمارو فک کنم دانشگاهت غیر انتفاعیه الیته نمیدونم دقیق

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن بهمن ماه مجدد انتخاب رشته میشه دوباره میتونم انتخاب رشته کنم

اره ترم بهمن هم هست می تونی انتخاب رشته کنی و اگه قبول شدی بری بخونی

ولی قبلش بهتره بری از دانشگاه بپرسی شاید با انتقالیت مواففت کردن اگه مث ازاد گفتن باید یه ترم بخونی بعد می تونی انتقالی انجام بدی هم به نظرم خوبه می تونی یه ترم توی اون دانشگاه بخونی شاید نظرت راجبش تغییر کرد

اره ترم بهمن هم هست می تونی انتخاب رشته کنی و اگه قبول شدی بری بخونیولی قبلش بهتره بری از دانشگاه بپ ...

اخه دانشگاه طلوع مهر کلا وایب مدرسه میده همشون هم مذهبی هستن ، من خیلی قرتی ام اونجا بقران افسردگی میگیرم 

من زنگ زدم ولی کسی پاسخگو نبود ، نظرته حضوری برم؟

اخه دانشگاه طلوع مهر کلا وایب مدرسه میده همشون هم مذهبی هستن ، من خیلی قرتی ام اونجا بقران افسردگی م ...

اره زنگو منم زدم اصلا جواب نمیدن حضوری برو ببین چطوریه

بنظرتون چه ساعتی مناسبه فردا برم

بزن توی گوگول ببین از چه ساعتی باز میشه یکی دو ساعت بعدش دیگه اونجا باشه نه خیلی دیر برو که حوصله جواب دادن نداشتن باشن نه خیلی زود که خودت الاف شی الکی