2777
2789
عنوان

تغیر رشته از تجربی به انسانی

48 بازدید | 8 پست

دیپلمم تجربیه و امسال تو کنکور شرکت کردم اما قبول نشدم هیچ علاقه ای هم به این رشته ندارم و هیچ کدوم از رشته های دانشگاهیش رو به جز شیمی کاربردی که بازار کار نداره دوس ندارم 

الان تو این فکرم که امسال تو کنکور انسانی برا رشته حقوق شرکت کنم اما خیلی میترسم که به جایی نرسم بعدا پشیمون شم و اصلا نمیدونم که چکار باید بکنم و از کجا شروع کنم و از خودمم مطمئن نیستم 

حالا با این شرایط همون کنکور تجربی ادامه بدم یا تغیر رشته بدم به انسانی؟ خیلی سردرگمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بخوای انسانی بخونی اونم برای تویی که تجربی بودی به نظرم توی یه سال ممکن نیست چون از شرط معدل هم هست فک کنم باید دوسال وقت بزاری ولی اگه اصرار داری به حقوق می تونی بدون کنکورشو ثبت نام کنی حالا باز خود دانی به توانایی خودت نگا کن ببین می تونی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
بسیار کار اشتباهی می‌کنی نپرس چرا که خیلی واضحه منم حوصله توضیح ندارم

خب توضیح بده مگه چی میشه؟

خواهش میکنم بگو چرا خیلی سردرگمم 

من تو تجربی هیچ انگیزه ای ندارم و نمیتونم درس بخونم اگه هم بخونم با هواس پرتی و نیمه هست 

خب توضیح بده مگه چی میشه؟خواهش میکنم بگو چرا خیلی سردرگمم من تو تجربی هیچ انگیزه ای ندارم و نمیتونم ...

درد اینکه چرا ۱۵ سال قبل تغییر رشته ندادم از انسانی برم تجربی چون خیلی بازار کارش بهتر بود حقوق خوب نیست من فارغ تحصیل حقوق هستم این به اضافه صد تا درد دیگه که سالها به دوش کشیدم ام اس گرفتم بیخیال اذیتم نکن خودم داغونم

اینکه بخوای انسانی بخونی اونم برای تویی که تجربی بودی به نظرم توی یه سال ممکن نیست چون از شرط معدل ه ...

یعنی هیچ جوره نمیشه؟

اگه بخوام این مسیرو شروع کنم میخوام درست درمون باشه اونم با یه دانشگاه خوب (حالا خوبم نشد متوسط) ولی نه با دانشگاه پیام نور یا ازاد که پولشو ندارم 

درد اینکه چرا ۱۵ سال قبل تغییر رشته ندادم از انسانی برم تجربی چون خیلی بازار کارش بهتر بود حقوق خوب ...

عزیزم انشالا خوب بشی منم یکی عزیزترینام ام اس داره 😭😭

ولی من اگه تو تجربی بمونم بازار کار که هیچی ممکنه حتی نتونم لیسانس هم بگیرم با این سطح از بی علاقه ای