2777
2789

من یکی دارم و به قدری آدم اذیتت کننده ای هست که خدا میدونه 

نمیزاره کسی تو اتاقش بره صبح تا شب قهوه و انرژی زا میخوره همش پای گیمه بعدش بلند میشه میاد با ما دعوا و همینطور صداش بلنده رومون

همش حرفش با دوستاشه اونا هم آدمایی هستن که دارن میندازنش تو چاه 

پدر و مادرم دارن عذاب میکشن از دستش کم مونده سکته کنن 

واقعا نمیدونم چکارش کنم دارم دیوانه میشم از دستش 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

قهوه و انرژی زا تو بلند مدت باعث مردن میشه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

منم یکی میشناسم همینه با این تفاوت که اون به موتورم داره که والدینش و با رانندگی داغونش جون به لب می‌کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی زا خیلی مضره یه مدت میخورم خیلی حالم بد میشد سردرد های شدید داشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه داداش من همین حدود ولی خیلی آروم  

تو دبیرستان دیگه زیاد درس خون نیست ولی سرش همش تو گوشی یا میره گیم بازی میکنه ولی شخصیت ش آروم و ساکت به بابام رفته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم یکی میشناسم همینه با این تفاوت که اون به موتورم داره که والدینش و با رانندگی داغونش جون به لب می ...

انقد به ما گفت موتور 

نخریدیم براش وگرنه انقد رانندگیش بد و تنده چندین بار نزدیک بود تصادف کنه

انقد به ما گفت موتور نخریدیم براش وگرنه انقد رانندگیش بد و تنده چندین بار نزدیک بود تصادف کنه

اینم همینطوریه خودشم از والدین حرف شنوی نداره و مرجع تقلیدش شده دوستای داغون تر از خودش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قطعا مشاوره گرفتن از يك مشاور. چون دقيقا تو سن حساسيه. مخصوصا پسرا كه تو اين سن خيلي قلدر بازي در مي ...

گرفتیم 

داریم دیوانه میشیم همگی 

خیلی ساده و احمقه خیلیییی حرف تو کتش نمیره