2777
2789
عنوان

جفت پایین در 13هفته

156 بازدید | 16 پست

دیروز جواب سونومو بردم گفت جفتت پایینه احتمال سقط و خونریزی هست ی کمم چسپندگی جفت داری کسی مثل من بوده؟بعدم من ی کیست ۷سانتی داشتم ممکنه بخاطر کیست نطفه اونجا تشکیل شده باشه ؟ممکنه بره بالا؟ 

واسه منم پایین بود، کیستم داشتم نگران نباش فقط استرتحت کن، چیزی بلند نکن کم کم میره بالا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. نگران نباش.مال من سرویکس کوتاه بود سرکلاژ شدم.ولی دوستم نشد برای سرکلاژ ، مثل شماست همش استراحت کرده الان هفته نوزده هست.دوستم هماتوم هم داشت.نگران نباش و کار نکن همش بخواب.نهایت تا سرویس بهداشتی برو

شمام کیست بزرگ داشتین؟کی رفت بالا؟

من بارداری قبلیم کیست ۸سانت ساده داشتم اونموقع پایین نبود

سر بارداری الانم کیست آندومتریوز دارم، سونو آنومالی گفت رفته بالا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
سلام عزیزم. نگران نباش.مال من سرویکس کوتاه بود سرکلاژ شدم.ولی دوستم نشد برای سرکلاژ ، مثل شماست همش ...

دوستتون الان جفتش رفته بالا؟خیلی ناراحتم دوس ندارم از دستش بدم کلی زجر کشیدم 

من بارداری قبلیم کیست ۸سانت ساده داشتم اونموقع پایین نبودسر بارداری الانم کیست آندومتریوز دارم، سونو ...

خداروشکر برامنم دعا کن گلم اتفاق بدی برا خودمو بچه نیفته اخه میگن چسپندگی جفتم خطرناکه رحمو برمیدارن

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15551894&slug=هماتوم-وجفت-پایین-وخونریزی-توبارداری&postId=374511837

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

منم سر بارداری دومم لک بینی داشتم جفتم پایین بود دکتر بهم استراحت و شیاف داد یه مدت بعدش بهتر شدم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پس شرا ب من شیاف نداد؟

نمی‌دونم عزیزم 

اگر لازم بود میداد 

یا میخوای نظر یک دکتر دیگه هم بپرس خیالت راحت بشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت