2777
2789

میخوام برم ازاد ولی واسه هدفم میجنگم🫠💔

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی

منه احمق به خاطر مشاور غلط 

روزانه آوردم و نمیخوام برم 

الان محرومم و باید ۴۰۶ کنکور بدم دعا کن عقب نکشم و برسم به اون چیزی که میخوام

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
منه احمق به خاطر مشاور غلط روزانه آوردم و نمیخوام برم الان محرومم و باید ۴۰۶ کنکور بدم دعا کن عقب نک ...

ای خدا 🤕

روحیتو حفظ کن فقط با هر حرفی خودتو سرزنش نکن فوقش دوسال تلاش می‌کنی ولی آخرش میشه همون چیزی که میخوای 

فقط قوی باش و بخون

ای خدا 🤕روحیتو حفظ کن فقط با هر حرفی خودتو سرزنش نکن فوقش دوسال تلاش می‌کنی ولی آخرش میشه همون چیزی ...

اینی دو روز هرچی گریه بود کردم تموم شد از امروز جدی میشنم پای درس دعا کن برام فقط همین 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
وااای منم جدی نیستم دیگه هی امروز و فردا میکنم خدا کنه بتونم فقط بخونم

به نظرت ممکنه امسال هم مثل پارسال شرط محرومیت رو بردارند؟ 

اینی دو روز هرچی گریه بود کردم تموم شد از امروز جدی میشنم پای درس دعا کن برام فقط همین

میفهمم ولی بااااور کن انقدر زود میاد و می‌ره که اصلا میگی چه زود گذشت 

فقط دیگه جوری بخون رتبه برتر بشی جوری که به خودت افتخار کنی نه اینکه لبه مرزی باشی که بشه نشه 

دعا میکنم عزیزم بهترین ها برات رقم بخوره و تو این پروسه جا نزنی و بشه همونی که میخوای ❤️

میفهمم ولی بااااور کن انقدر زود میاد و می‌ره که اصلا میگی چه زود گذشت فقط دیگه جوری بخون رتبه برتر ب ...

مممنونم 

امیدوارم تو هم بهترین اتفاقا برات بیوفته