2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
اگه پسر گلیه چرا طلاق میگیری

مامانش نمیزاره سمتم بیاااد چیکار کنم پس از همون اول اختیاراتش دست اینه اینم همه جور بلا سر من و اون میاره ولی بازم زبون نداره چیزی بگه یکم پیش از سرکار اومده بود ب من سلام کرد مامانش دعواش کرد ک چرا ب اونی ک ازت شکایت کرده بود سلام میکنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وکیل داشتم اون گفت ک برو اومدم فکر کردم دیگه خوب شدن ولی بدتر از قبل هستن الانم با وکیل حرف زدم گفت ...

عزیزم تلاش کن تمومش کنی ازاین بشر شوهر درنمیاد ته تهش نوچه مادرشه.. من خودم عروس دارم.. هفته ای یه بار سلام خوش اومدی شام ناهار.پذیرایی تمام.. تماس نمیگیرم شاید ده روز یه بار سلام خوبین چه خبر.. واقعا دوست ندارم فردا عروس بگه به پسرم مامانت ال کرد بل کرد.. چون مادرشوهر افتزاحی داشتم الانم دوست ندارم مثل اون باشم.. 

چه پدر عاقل و فهمیده ایاگه مهریه رو ببخشید به معنای واقعی یعنی ترسیدید و بخاطر دوتا حرف مزخرف خسته ش ...

دیروز عمم اومد پیشم ک خاله شوهرم میشه ب اون همش میگفت ببرش نگهش نمیدارم اون ضبط کرده بوده صداشو داده بوده ب بابام بعد اونو نمیدونم چطوری فهمید گوشیمو بهم نمی‌داد میگفت توهم ضبط اینا میخوای بکنی حتما خلاصه بدبخت شدم رفتتت

دیروز عمم اومد پیشم ک خاله شوهرم میشه ب اون همش میگفت ببرش نگهش نمیدارم اون ضبط کرده بوده صداشو داده ...

اینا خودشون کاربلدن

او زرنگ تر باش

نبخش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به هیچ عنوان مهریه رو نبخش فکر می‌کنی برای چی چنین رفتاری داره ؟ باریکلا برای اینکه بدون مهریه پاشی ...

چیکار کنم مثلا میشه بگی درمقابل بی احترامی هاش و فحش هایی ک میده جواب بدم یا نه کلا خودمو بزنم ب نشنیدن

من واقعا موندم چرا جواب چنین سلیطه ایی رو نمیدی جوری سلیطه بازی دربیار چه جرئت نکنه چیزی بگه

نمیتونم بخدا دیشب عمم اومده بود پیشم اون گفت چرا همش گریه میکنی بعد برگشت گفت پسرمو دوست نداره واسه همون منم گفتم عمه بخاطر حرفای تو گریه میکنم وگرنه همه میدونن چقدر دوسش دارم بعد هرچی از دهنش در اومد گفت ب وکیل زنگ زد گفت زبون درآورده نمیتونم حرف بزنم ب پسراش زنگ زد ب دخترش اونا هم ب من زنگ زدن گفتن هیچی نگو بهش تا حرفی بدی نزنه بهت گفتم باشه

ینی کلا اطرافیانت خوبن فقط عمت نابوده خب چراباوجود مخالفتش ازدواج کردین

آره این عمم با همه مشکل داره ن فقط با من 

منو پسرش همدیگرو دوست داشتیم بابامم گفت ک مهم پسرست ک تورو برمیداره میبره یه جای دیگه زندگی میکنن ولی نشد ک بشه از روز اول گفت باید با خودم بمونی هرروزم یه تیکه مینداخت بهم تو اتاق میخوابیدیم بدون در زدن میومد تو میگفت تو یه خونه ایم زیاد صمیمی نشین شاید بچه ای بخواد بیاد تو آواره میموندیم

عزیزم تلاش کن تمومش کنی ازاین بشر شوهر درنمیاد ته تهش نوچه مادرشه.. من خودم عروس دارم.. هفته ای یه ب ...

قربونتون برم ک انقدر باشخصیت تشریف دارین همین خوبه شما ارزش خودتونو بالا میبرین ایشالله ک همیشه شاد زندگی کنین

آره این عمم با همه مشکل داره ن فقط با من منو پسرش همدیگرو دوست داشتیم بابامم گفت ک مهم پسرست ک تورو ...

تو عقدین پس؟ چ فضوله😂 دلیل دقیق مخالفتشو نفهمیدم

کس دیگه ای رو در نظر داشت واس پسرش یا کلا بی دلیل با همه سرلج داره ؟

تو عقدین پس؟ چ فضوله😂 دلیل دقیق مخالفتشو نفهمیدمکس دیگه ای رو در نظر داشت واس پسرش یا کلا بی دلیل ب ...

نه عزیزم ۲سال نامزد موندیم ۲سالم ازدواج کرده بودیم ک دیگه بابام خسته شد از دعواهاش و حرفاش درخواست طلاق داد

آره یکی دیگرو میخواست واسه پسرش الانم همش میگه وای اگه طلاق بگیری اونو بگیرم رو سرم نگهش میدارم چون پسرش منو دوست داره میسوزه الانم بهم تیکه میندازه همش ک بزارم برم ولی اینطور ک شماها گفتین باید پررو باشم و بمونم هرچی ک بشه

نه عزیزم ۲سال نامزد موندیم ۲سالم ازدواج کرده بودیم ک دیگه بابام خسته شد از دعواهاش و حرفاش درخواست ط ...

ن عزیزم ب حرف نی نی سایت نکن هرچی خودت صلاح میدونی بکن اومدیم و حامله شدی اونوقت با ی بچه عذابت دوبرابر میشه سختی های بچه داری و ازار عمت

الان خونه مستقلین یا تو ی ساختمون؟ چطور میگی در نزده وارد اتاق خوابتون میشه خونه هاتون چطوریه

ن عزیزم ب حرف نی نی سایت نکن هرچی خودت صلاح میدونی بکن اومدیم و حامله شدی اونوقت با ی بچه عذابت دوبر ...

آخه خودم نمیدونم چیکار کنم سنی ام ندارم ساده هم هستم خیلی زیاد واسه همون از شماها کمک گرفتم

باهم تو یه خونه میمونیم ک یه اتاق قبلا مال ما بود ک دیشب ب من گفت تنها بخواب پسرشو هم فرستاد خونه پسرش نمیرفتا ولی انقدر دعواش کرد رفت