2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
آخه خودم نمیدونم چیکار کنم سنی ام ندارم ساده هم هستم خیلی زیاد واسه همون از شماها کمک گرفتمباهم تو ی ...

تو یه خونه هستین با عمت؟ عزیزم این ک دیگه اشتباه محضه عملا حتی عمت فرشته هم باشه شما باید خونه مستقل زندگی کنین

با بابات برو پیش ی مشاور .

یا با مامانتی کسی

تا قانعت کنه چیکار کنی

تو یه خونه هستین با عمت؟ عزیزم این ک دیگه اشتباه محضه عملا حتی عمت فرشته هم باشه شما باید خونه مستقل ...

آخه نمیزاره ک کلا بیرون برم واسه همون نمیتونم برم پیش مشاور اینا دیگه دیوونه شدم شما میتونین بی‌زحمت برام شماره مشاوری چیزی بفرستین حرف بزنم تلفنی باهاش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه نمیزاره ک کلا بیرون برم واسه همون نمیتونم برم پیش مشاور اینا دیگه دیوونه شدم شما میتونین بی‌زحمت ...

عمت نمیذاره بری بیرون؟ ب مامان یا بابات بگو بیان دنبالت ب بهونه خریدی چیزی بعد باهاشون برو پیش مشاور

چندسالته عزیزم شرمنده من شماره مشاور تلفنی ندارم

عمت نمیذاره بری بیرون؟ ب مامان یا بابات بگو بیان دنبالت ب بهونه خریدی چیزی بعد باهاشون برو پیش مشاور ...

نه نمیزاره فقط میخواد منو فراری بده از خونه ک اونم بابام میگه فعلا صبر کن تا ببینیم چی میشه 

۲۱ سالمه از ۱۵ سالگی دست اینا گرفتار شدم تا الان

نه نمیزاره فقط میخواد منو فراری بده از خونه ک اونم بابام میگه فعلا صبر کن تا ببینیم چی میشه ۲۱ سالمه ...

اگه تو این ۶ سال تغییری نکردن دیگه عمرتو حرومشون نکن عزیزم هنوز اول جوونیته کلی فرصت داری درس بخونی پیشرفت کنی

چقد شما با شخصیتین خوشبحال عروستونواقعا حفظ تعادل واس هررابطه ای واجبه

والا این شخصیت نیست عزیزم به نظرم اون حق داره برای خودش باشه من چرا باید دقه به دقه مزاحم زندگی دوتا جوون بشم 

تازه عروس بودم مادرشوهرم پامیشد میومد خونمون شب میموند حالا ما یه اتاق داشتیم. اینقدر مزاحم بودن.. یا میومد دخترشو یا اون پسرشو میاورد بیا این بمونه پیشت درس کارکن باهاش.. منم خنگ قبول میکردم.. دیوونم کردن.. 

والا این شخصیت نیست عزیزم به نظرم اون حق داره برای خودش باشه من چرا باید دقه به دقه مزاحم زندگی دوتا ...

مادرشوهر خودمم بعضی وقتا صبح ک با شوهرم کار داره میاد تو راه پله صداشو میندازه رو سرش منو صدا کنه مث جن زده ها از خواب میپرم بعدشم‌ میگه چقد میخوابین

یبار شوهرم پیشم نباشه جوابشو میدم دیگه اظهارنظر نکنه

مادرشوهر خودمم بعضی وقتا صبح ک با شوهرم کار داره میاد تو راه پله صداشو میندازه رو سرش منو صدا کنه مث ...

وای نگو.. متاسفانه این اخلاق رو پدرمادر خودم نسبت به زن داداشم داشتن که من چندبار تذکر دادم.. که درست شد