2777
2789

من دوسالی بود ک با شوهرم در حال طلاق بودیم غریبه هم نیست پسر عممه بعد دیروز بخاطر نفقه منو آوردن خونشون عمم ک از اول منو دوست نداشت اونم بین مارو بهم زد از دیروز ک اومدم همش ب خودم و مامانم حرفای زشتی میزنه و کلی فحش میده ب شوهرمو هم نمیزاره سمتم بیاد میگه حق نداری بری سمتش همشم ب من میگه پاشو برو خونتون مهریه رو ببخش من نمیزارم زندگی کنی

الان دیگه واقعا خسته شدم از دیروز تا ب الان گوشیمو هم گرفته بود الان داد میگم چیکار کنم شما بگین برم مهریه رو ببخشم یا باهاشون حرف بزنم مثلا بگم از ۱۱۴ تا سکه ۱۰تاشو بدین اونم هرچند ماه یکی تا تموم کنیم

لطفا راهنمایی کنید دیگه میخوام از دستشون فرار کنم انقدر ک توهین میکنن و چرت و پرت میگن

به هفت جد و آبادش خندیده زنیکه عفریته

حق نداری مهریه رو ببخشی چون از شیر مادر هم برات حلال تره

تا پای جونت مهریه رو نبخش بزار عمه عقده ای واق واق کنه جلوت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هفت جد و آبادش خندیده زنیکه عفریتهحق نداری مهریه رو ببخشی چون از شیر مادر هم برات حلال ترهتا پای ...

آخه بدجوری میسوزونه خودمو دلم ب حال پسرش میسوزه خیلی مظلوم و پسر گلیه ب اونم عذاب میده میخوام بخاطر اون ول کنم همه چیو برم خونمون ولی بابامم لج کرده میگه چون باهامون بد رفتار کردن نمیبخشم مهریه رو

اون داره خستت میکنه تا جون به سر شی ببخشی یا چندتاشو بیشتر نگیری‌.یکم تحمل کن ولی حقتو بگیر بنظرم

آره خودشم میگه ک آخر فراریت میدم میگم چرا پس آوردی برگشته میگه خواستم بزاری فرار کنی بگم ج*نده بود با یه پسر رفت میمونم سوزان سوزان گریه میگیره خودمو نمیتونم چیزیم بگم بعد میخنده آهنگ میخونه همش همشم از دوتا عروسای دیگش تعریف میکنه زنگ میزنه ب اونا میگه غذاهم نمیدم بهش بعد میخنده

آخه بدجوری میسوزونه خودمو دلم ب حال پسرش میسوزه خیلی مظلوم و پسر گلیه ب اونم عذاب میده میخوام بخاطر ...

چه پدر عاقل و فهمیده ای

اگه مهریه رو ببخشید به معنای واقعی یعنی ترسیدید و بخاطر دوتا حرف مزخرف خسته شدین و پا پس کشیدین.

ایندفعه گوشیتو بزار روی حالت ضبط صوت و فحش هاشو ضبط کن ببر کلانتری شکایت کن پرونده کیفری براش باز کن تا خودشو جمع کنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به هیچ عنوان مهریه رو نبخش 

فکر می‌کنی برای چی چنین رفتاری داره ؟ 

باریکلا برای اینکه بدون مهریه پاشی بری

اینقدر ضعیف نباش 

الان برگ برنده دست توعه

از ریشه نابودشون کن 

که دیگه نتونن غلط اضافه کنن

آره خودشم میگه ک آخر فراریت میدم میگم چرا پس آوردی برگشته میگه خواستم بزاری فرار کنی بگم ج*نده بود ب ...

خب تو فکر مجبوری با یه روانی چند ماهی تو تیمارستان هم اتاق باشی. ببخشید مادرشوهرت رسما مشکل روان داره.

بمون مهرو بگیر ک.. نش رو هم تا ابد بسوزون ببین بازم میخنده.

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا پاشدی رفتی اونجا.. بعدم به اونچه ربطی داره مهریه رو پسرش میخاد بده.. شمام قانونی برو جلو.. وک ...

وکیل داشتم اون گفت ک برو اومدم فکر کردم دیگه خوب شدن ولی بدتر از قبل هستن الانم با وکیل حرف زدم گفت صبر کن اینجاهم حداقل میتونم خودمو یکم خالی کنم با حرف زدن

اخه دلیلش چیه؟

هیچی چون هم من زبون ندارم هم پسرش از اول گفت بهم میزنم انقدر دعوا کرد با بابام ک اونم منو برد خونمون بعد الان ک برگشتم ادا میده همش پسراشم هرچقدر دعواش میکنن میگن نگو نکن ب اونا میگه کارمو بلدم ب شما ربطی نداره

شوهرش بیچاره هم مظلوم تر از پسرش اصلا نمیتونه حرفی بزنه