2777
2789

من خودم رو بری زنبوری تو اون کارتونه کراش بودم 😂 (خدایی چه کارتون سمی بود اون 🤦🏽‍♀️😂)

فکر میکردم هوهو خان باد مهربان خداست :)

فارسی‌وان میدیدیم فکر میکردم آدما اگه کنار هم فقط بخوابن باردار میشن بعد همش از خودم میپرسیدم چرا پس من کنار بقیه میخوابم حامله نمیشم:)😂😂😂

فک میکردم هر دفعه که کارتون میبینم یه عالمه آدم تو دستگاه دارن حرف میزنن ، دستگاه DVD

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سوراخی پیدا میکردم فک میکردم توش بند انگشتی زندگی میکنه جلوش نون میزاشتم بیان ببرن

منم میرفتیم تو طبیعت دنبال تینکربل و دوستاش میگشتم لای علفا 🤦🏽‍♀️😂😂

من روی لوید توی جاسوس و خانواده کراش زده بودم فقط ۱۱ ۱۲ سالم بودش😑😑😑😑بعدشم هی از مامانم می پرسیدم استانیا و وستانیس( دو کشوری که توی اون امینه هستن) کجا هستش مامان🤕🤕🤕🤕🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

لک لک هاازاسمون ردمیشدن میگفتم الان یه بچه برایه

نفرمیبرن🤕

همیشه توذهنم میگفتم چجوریه لباس عروس پفیه دلم میخواست زیرشوببینم چجوریه😵‍💫

بزرگ ترشدم فکرمیکردم رفتم دستشویی فشاراب زیادبودب کارت ندارم دیگه 😳

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

تو عروسیا میرفتم توی دامن عروس😂✅

تویک هیچ ازمن جلوتری من موفق نشدم اون زیروببینم😂😂😂

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

من خیلی هیز بودم میرفتم تو دامن تا شورتشم نگا میکردم😐

واااای خدا🤣🤣🤣🤣