2777
2789

دوستم اصلا نه اهل دوده نه اهل پسره نه چیزی

فقط یکم چاقه هیکلش زنونه س 

بعد خب ما چت میکنیم باهم دوستانه حرف میزنیم دیگه

رسمی حرف نمیزنیم هر میمی کلیپ خنده داری چیزی شد بهم میفرستیم فحش هم میدیم طبیعیه😐

مامانم چون اون درسش خوب نبوده   هنرستانیه و هیکلشم زنونه س و اصلا اگر درسشم خوب بود نمیرفت چون علاقه ای به تجربی نداره! 

فک میکنه از الان به فکر شوهره و منو از راه به در میکنه😐🤣کلا نسبت بهش گارد داره 

فک میکنه تو کلاس ما بچه ها تجربین همشون سالمن و خراب توشون نیست🤡😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندمی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

این چه باور غلطی مگه هرکسی هنرستانیه درسش خوب نبوده مجبور بوده رفته به این رشته من دیدم دانش اموز با مدل ۱۹رفته رشته کار دانش چون علاقه داشته وکسی دیگه دیدم تو این رشته هستن خیلی خاستگار دارن جواب رد دادن گفتن تا دانشگاه نریم وتوی کارمون موفق نشیم ازدواج نمیکنیم

خب مامانت حق‌داره نگران باشه منم‌دوران دبیرستان  هنرستان بودن واقعا بچه هاش درست نبودن

همه هم ازدواج کرده بودن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

این چه باور غلطی مگه هرکسی هنرستانیه درسش خوب نبوده مجبور بوده رفته به این رشته من دیدم دانش اموز با ...

دقیقا من یه دوست دارم معدلش18بود ولی رفت طراحی دوخت

خیلیم دختر خوبیه

اصلا موافق نیستم باهاتون چرا فکر می‌کنید بچه هایی که میرن هنرستان درس نخونن یا ولنگ و وازن ،دبیرستانم ممکنه بچه های این مدلی داشته باشه  رشته ی کامپیوتر طراح دوخت حسابداری یا رشته های دیگه هنرستان سختیای خودش رو داره دانش آموز طراح دوخت که از غروب تا اخرشب میشینه که طراحی کنه مانکن و لباس و جنسیت سازی پارچه این بی ارزشه؟  یا رشته های دیگه هنرستان که اونام  کارعملی سخت دارن