2777
2789
عنوان

به خاطر پول می‌خوام برم پزشکی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 189 پست
من خودم ارایشگرم به خاطر حرفای ادمایی مثل شما قدر شغلمو نمیدونم و حس میکنم مقام جایگاهی نداره و فک م ...

میدونی عزیزم محیط ارایشگری تو ایران محیط جالبی نداره

همه مث خاله زنکا دور هم جم میشن  دقیقا یه فضای مسموم  ک خیلی مسموم تر از جمع های زنونس توش ایجاد میشه اگ حرفه و تمرکز رو کار بود خیلی خوب میشد ....و کاراشون تمیزو دقیق بود 

میدونی من بهترین ارایشگاه شهر رفتیم ۱۰ تومن پول بیزبونو دوسال پیش  برا میکاپ دادم....😕تهش یارو گند زد ....

هیچکاری از ارایشگاه های اینجا اصولی نیست 

یکی‌ک مهاجرت کرده کره جنوبی پاداهلی نمیدونم میشناسیش یانه میگفت ک اریشگرای کره ای راجب مسائل شیمیو زیست هم یمخونن حتی ک راجب همه نوع پوستی همچی‌بلد باشن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق بودن تو گمنامی هست و آرامش داریکافیه شهرت داشته باشی و پولدار بیش از اندازه دیگه اون آرامش رو ن ...

اوووو کتاب من عاشق کتابم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

دقیقا ـمنامسال 2800 شدم هیچی جز پزشکی نزدم با اینکع فیزیو اینام میاوردم فقط پزشکی گفتم دوباره میخونم

بخون اره بخون والا منم کلی آزمون استخدامی دادم و نشد قسمت نبود دیگه رشتمم تجربی بود ولی کنکور ریاضی دادم مهندسی معماری روزانه شهرمون آوردم دیروز

ببین من خودم رفتم بن مژه کنم به خاطر اینکه زنه در حد بیشتر از پزشک پول در می‌آورد فقط خودش بود کس دی ...

خب ادم باید بره دنبال علاقش تو زمانی مغرور میشی به شغلت که مال اون حرفا باشی !! حالا این ارایشگریه یه هنره 

دبیری یه هنره پزشکی هزار تا تخصص دارع 

من ادم دیدم با نیسان بار جا به جا میکنه  نه مدرک تحصیلی درست حسابی داره نه با سواده!فرق استعداد و استهلاک و استسمار رو نمیدونه جوری با غرور راه میره که بیا و ببین 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
اصلا یه آشی پختی همه چی در هم قاطی: علاقه به معلم عشق شهرت : عاشق پول؛ کمالگرایی: بنظرم حتما مشاوره ...

برا هییت علمی آخه تو ادبیات مهارت زیادی دارم جذب دانشگاهی شدم که مطمئنم میتونم بشم جزو اساتید اونجا 

یعنی هدف بلند مدتم اونه

ولی خب هر موقع هنگام کنکور هر سال یا اعلام نتایج دلم هری میریزه که ای کاش منم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

میدونی عزیزم محیط ارایشگری تو ایران محیط جالبی ندارههمه مث خاله زنکا دور هم جم میشن دقیقا یه فضای م ...

اره ...

من چون اکثر اوقات تو خونه تنها بودم و از اجتناع دور بودم رفتم سمت ارایشگری اجتماعی تر شدم دو تا دوست هم پیدا کردم 

باید تمرکزت رو کارت باشع دیگه 

وگرنه همون دکتر هم به هزار جای مریض باید دست بزنه و معاینه کنه خب این کجاش کلاس داره 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
همه چی پول نیست دلبندم.🤗

چرا اتفاقا همه جی پوله دقیقا تو این شرایط اقتصادی قشنگم! 

بعدشم علاقه اس،،، 

باید عرضه اون کار رو داشته باشی!! و یا اینکه علاقه اش رو داشته باشی!! 

یکی عرضه درس خوندن نداره میره میشه کاسب نون درمیاره ماهی صد ملیون،،، 

یکی هم عرضه کاسبی و کار کردن نداره میره درس میخونه و کارمندی برای ماهی ده ملیون 

در کل بنظرم هرکس تو هر صنفی داره کار میکنه و پول درمیاره،، بلاخره علاقه اش رو داره و حتما دوستش داره،،،

نظرات من و شما هم اهمیتی نداره در مورد شغل بقیع 

اره شوهرشم به دلیل نامعلومی فوتکرد......

دارک شد