2777
2789
عنوان

رزین چقد درآمد داره کسی رزین کار هست شما علاقه ای به خرید دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
رزینی ک خیلی شلووغ باشه بدم میاد توش پر نگین و رنگولی یه مدل ساعت دیدم دورش چوب بود صفحه ساعت فقط رز ...

سفال و سرامیک دستساز چی 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت آفرین

ممنون

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

عکساشو میذاری؟

بزن گوگل گلدان های فایبرگلاس گلاس 

اکثرا بالا شهری ها یا بلاگر ها میخرن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

با رزین گلدون درست میکنه؟ درآمد بدش چقدره میشه بپرسم

درآمد بد ۷ تومن  درآمد خوب ۲۰ تومن درآمدی عالی ۵۰ تا ۷۰ تومن نزدیک عید درآمد عالیه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تو نت که زیاد دیدم منظورم کارای همسرت بود

اگه نت یاری کنه برات میفرستم