“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
من خودم به شخصه واسه رزین پول نمیدم فقط و فقط جواهر دوزی
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای تو یوتیوب پیدا کردم با جواهر دوزی چه کارا میکنه چه کیفایی میدوزه
وای اره منم می بینم چقدر در آمد و قشنگ هستش خودم دارم یاد می گیرم خیلیییییییی قشنگه
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
من خودم به شخصه واسه رزین پول نمیدم فقط و فقط جواهر دوزی
سفال و سرامیک دستساز چی
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
جدی داری یاد میگیری از کجا من متاسفانه طوریم باید یکی کنار دستم انجام بده تا یاد بگیرم
منم از یک خانومی که خیلی تو کاشان معروفه و کارگاه های هنری داره دارم یاد میگیرم گیرم🤕🤣🤣
من نمیخرم خوشم نمیاد ولی سلیقه ها متفاوت هست دیگه اکثرا دوست دارن
سفال و سرامیک دستساز چی
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40