2777
2789
عنوان

مامانم موذیه و بدبختم کرد

213 بازدید | 1 پست

امروز صبح از شدت خستگی و اینکه سرما خوردم و حالم واقعا خراب بود نرفتم دانشگاه

بابام حول و حوش ساعت هشت نه زنگ زده مامانم که چخبر کجایی. اونم مستقیم گفته که اره امروز زری(من) با من بحث کرده و گریه افتاده که چرا دیروز نذاشتید من بخوابم و خسته بودم و( حرفایی که داخل دعوا گفتم رو هم به بابام گفته) و تهش هم گفته زری گفت چون خسته است حالش خوب نیست گرفت خوابید نرفت دانشگاه!

اما نگفت سرما خورده، نگفت تب داشت، نگفت روز قبلش از شدت خستگی داشت میمرد اما نذاشتم یک ساعت بخوابه( دیروز عصر داشتم میمردم اما سه ساعت تمام هی صدام میزدن و میگفتن عصر نخواب و نمیذاشتن بخوابم)

الان مطمئنم با این آشی که مامانم برام پخته، بابام میاد خونه و چنان سخنرانی دو ساعته و با خشمی میکنه و منو توبیخ میکنه و احتمالا بهم بپره که چرا موبایل دستته و ووو( تمام عیب و ایراداتمو مرور میکنه)

مامانم خودشو میزنه به سادگی، بارها شده بهش گفتم این حرفو به بابا نزن اما تماما میره میذاره کف دست بابام. اما الان مطمئنم خیلی موذیه. دلم میخواد بشینم فقط گریه کنم بزنم تو سر خودم. دیگه چیکار باید کنم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بابام خیلی عصبیه و حق به جانبه

همش هم میخواد از همه چی سر در بیاره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب