2777
2789

یه عده همچین میگن نههههه ما پدر و مادرمونو نمیذاریم خانه سالمندان انگار اونجا ملتو شکنجه میکنن 

وقتی یه خانمی همسرش فوت کرده یا اصلأ در قید حیاته فرقی نداره و نتونستن یه سرپناه داشته باشن چرا باید برن آوار بشن رو زندگی پسر و عروس و دختر و داماد ؟ ۹۹ درصد هم میگن باید مارو پسرمون نگه داره ، چرا آخه؟ خب چی میشه برن پیش کسایی که همسن خودشونن گپ بزنن و دارو هاشونو سر وقت بهشون بدن و بدون منت زندگی کنن 

من از همینجا اعلام میکنم اگه یه روز ازدواج کردم و شرایط جوری بود که همسرم نتونست برام سرپناه تهیه کنه خودم با پای خودم میرم خانه سالمندان ، من نمیتونم برم سربار بچه هام بشم که هر هفته به جون هم بیفتن که کی چند روز منو نگه داره ، یه نون منت دار هم بندازن جلوم نتونم با خیال راحت بخورم ، علاوه بر اون تو اون سن دوست دارم برم با همسن و سالای خودم حرف بزنم و وقت بگذرونم 

یه عده فکر میکنن وقتی کسی رفته خانه سالمندان بچه هاش گناه کبیره کردن که گذاشتن برن اونجا 

بخدا یه نفرو میشناسم بنده خدا تازه عروسه پدرشوهرش فوت کرده شوهرش رفته مادرشو آورده که بمونه پیش اونا ، عروسه میگه وقتایی که حوصله خودمم ندارم مادرشوهرم زنگ میزنه دخترا و پسراشو میریزه اینجا تا مثلاً دلتنگیش رفع بشه و در نهایت این منم که پذیرایی میکنم غذا درست میکنم میشورم میسابم آخرشم به یه بهونه باهام قهر میکنه 

میگه خدا شاهده آرزو میکنم بمیره راحت بشم ، خب این الان چه ارزشی داره طرف رفته آویزون عروس شده اونم آرزوی مرگشو داره که البته حق هم داره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معرفت داشتن، توضیح دادنی نیست!

اگر یک ارزن معرفت تو وجودت باشه فکر اینکه زن و مردی که از گوشت و پوست و استخوانشان زندگی گرفتی و موقع ضعف و ناتوانی‌ات با اشتیاق و خستگی ناپذیر  شب تا صبح پرستاری‌ات کردند رو هنگام ضعف و ناتوانی‌‌شون به  غریبه نسپاری!

عزیزم این چ حرفیه 

زندگی یعنی چی 

اونا عزیزان دل هستن 

وظیفه فرزند چیه

ب خدا میگن برکت رفتع چراااا

اونا میشن برکت 

حالا بستگی ی بچه ها داره ک چند تا بچه نمیتونن مادر رو نگه داشته تا خالا حرف اونایی ک سالمندان هستن رو شنیدی 

عزیزم شما برو سالمندان وقتی راحتی

من هیچ وقت چنین کاری با مادرم نمیکنم نهایت واسش پرستار میگیرم خودمم بهش سر میزنم . 

خودمم میگم اگر قراره روزی برسه بچهام من بزارن سالمندان انشالله هیچ وقت بچه دار نشم

خانه سالمندان خوب نیست.می میریم مگه مراقب پدر و مادرامون باشیم؟ وقتی خودشون خونه دارن خونه خودشون با عزت و احترام می مونن .هر روز هم یه نفر سر میزنه بهشون.چی میشه میمیرن ؟اینهمه پدر و مادر زحمت کشیدن

خب خانه سالمندان هایی که رایگان هستن وضعیتشون افتضاحه 

اره اونکه شما میگی خانه سالمندان خصوصیه هزینه اشم بالاست بهشونم خوب میرسن فرقی هم با خونه خودشون نداره بچه هاشونم بهشون سر میزنن 

نه خانه سالمندانی که مادری که با جون و دل بزرگت کرده ببری بذاری ولش کنی اونجا حتی یه سر نری بزنی بهش اون طفلی تو شرایط بد زندگی کنه اینجوری یه آه بکشه نفرینت کنه زندگیت میریزه بهم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا نمیتونم چیزی بگم

انشاالله خدا هیچکس رو تو شرایطی که سربار کسی باشه قرار نده

انشاالله منم تا وقتی سر پا هستم و خودم از پس خودم برمیام زنده باشم نه حتی یک دقیقه بیشتر 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

اون زمانی که همون مادر تو اوج مریضیش پی پی بچه ش رو میشست چی؟تو اوج خستگیش و کلافگیش باید بیدار میشد بچه شیر میداد چی؟مریض میشد اونم پا به پای بچه ش مریض میشد و....... هزار تا چیزهای دیگه..

الان که پیر شده باید بندازتش توی سالمندان که خانمش حوصله مهمانداری نداره یا شوهر.. از نظر من وظیفشه نگه داره چه مادر پدر خودش چه مادر پدر شوهر

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

خانم عاقل توزندگیش باید انقدرپس انداز داشته باشه براخودش که توپیری حتی منت شوهرشم بالاسرش نباشه چون خیلیا مخصوصاخانماومخصوصا اونایی که درامدوبازنشستگی ندارن میشن توسرخورشوهر وعروس ودامادوبقیه_یکچیزدیگم هست به امثال من وشماها که هنوز جوونیم لطفا لطفا لطفا بچه نیارین عصای دستتون باشه نگین‌پسرمیخوام توپیری عصای دستم باشه دخترمیخوام گریه کنم باشه مابچه هاروبه این دنیا میاریم وازشون به اندازه کافی عشق میگیریم  وهمه عمرمون مدیونشون هستیم نباید توی پیری مزاحم جوونی وخوشیاشون بشیم

من گارد ندارم اما موافق نیستم نمیدونم ما جنوب هستیم سمت ما خیلی به پدر و مادر احترام میزاریم من مادر شوهرم فوت کرده پدرشوهرم ماشاالله سرحاله اما دور از جون مشکلی هم داشت صد درصد خودمم نمیزاشتم ببرنش سالمندان 

💚🌱

اون زمانی که همون مادر تو اوج مریضیش پی پی بچه ش رو میشست چی؟تو اوج خستگیش و کلافگیش باید بیدار میشد ...

کدوم وظیفه؟عروس و داماد چه وظیفه ای در قبال مادرشوهر ومادرزن دارن؟تو خونه خودشون بمونن عزت و احترامشان هم حفظ بشه.هر روز یکی از بچه ها سر بزنن بهشون.