2777
2789
یعنی چی من تا حالا خود ارضایی نکردم ببین به روحیه شخص هم مونده

ببین دختر من هفت سالشه یک پسر ده ساله چندین بار بهش دست زده و اذیتش کرده

بنظرت میتونم درمانش کنم 

ببین دختر من هفت سالشه یک پسر ده ساله چندین بار بهش دست زده و اذیتش کردهبنظرت میتونم درمانش کنم

آره عزیزم تا سنش کم لطفا درمان کن 

اصلا اصلا یاد آوری نکن 

هر وقت یادش اومد سعی کن فراموش کنه بگو بریم نقاشی کنیم بریم بازی کنیم بریم کارتون ببینیم تا میتونی حس امنیت بده 

و سعی کن دیگه این اون پسر و نبینه 

ذلیل شن اینجور آدما 

کاربری دست دو نفر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من خیلی کم سن بودم نمیفهمیدم چیه حتی چون عین داداشم میدیدمش ازدواج کردی ؟

اره ازدواج کردم اوایل هی میگفتم بگم بهش بعد گفتم بی خیال و الان دیگه مهم نیس خاطره بدیه ولی نباید روش تمرکز کرد 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

من بچه که بودم پسر عمم زیاد بهم دست میزد به بهونه بغل کردنم اندام خصوصیشو میزد بهم یا وقتی میرقتیم خونشون همش منو کنار خودش مینشوند من بچه بودم نمیفهمیدم فک کنم 6یا 5 سالم بود ولی الان به شدت حالم ازش بهم میخوره حتی با اینکه ازدواج کردمم باز دست از سرم برنداشت تو جمع خانوادگی همش با چشمای خمار بهم نگاه میکنه ولی جلو جمع بهم میگه دده .

چون ترس ازش دارم مجبور شدم به شوهرم بگم و به شوهرم گفتم بچه که بودم اذیتم میکرد الانم بد نگام میکنن لطفا مراقبم باش اونم خیلی درکم کرد و خیلی کمکم کرده نمیزاره پسر عمم حتی جز سلام بهم بگه خوبی، و این حس امنیت برام خیلی خوبه .

فکرشو کن پسر عمم میومد خونمون و منو میبرد تو راه پله و بهم میگفت به مامانت بگو عروسکم اینجاست تا من یه دونه بوست کنم و کسی نفهمه منم سریع صدای مامانم میزدم مامانم میومد میگفت چی شده میگفتم عروسکم افتاده اینجا فلانی نتونست درش بیاره تو برام دربیار اون بنده خدا هم هر چی تلاش میکرد نمیتونست ،ولی چون مامانم چند بار به خاطر اینکه پیش پسرر عمم بودم کتکم میزد نمیتونستم از ترس بهش چیزی بگم ،به دخترتون حس امنیت بدین تا بتونه باهاتون راحت باشه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم چه تاثیری تو اینده موفقیت ت داشت؟

هیچ تاثیری نداشت هیچ تاثیری فقط از اون ادم میترسم همین 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین بلوغ زودرس خودارضایی تروما کمبود عزت نفس مثلاً بعدش دلت نخواست خودت هم دست بزنی

نه هیچ کدوم از این هارو نداشتم ، فقط کمبود عزت نفس داشتم که اونم به خاطر خانوادم بود،فداتشم من چون شخصیت خیلی قوی داشتم خیلی زود تونستم خودمو جمع کنم

عزیزم من چطور قوی بارش بیارم

فقط اول باهاش رفیق باش بعدم پشتش باش در اخر که از همه مهم تره اینه که فقط ازش تعریف کن یه جوری تعریف کن که بفهمه حتی باید برای راه رفتنم روی زمین منت بزاره ، یه جوری ببرش بالا که بدونه با ارزشه ،من الان مامانم ازم تعریف میکنه خیلی حالمو خوب کرده خیلی ولی قبلا که بچه بودم احتیاج داشتم.

راستی به اندام خصوصیت هم دست زده بود؟

اره دست زده بود ولی من نمیدوسنتم که نباید دست بزنه و کسی راهنماییم نکرده بود