2777
2789
مگه همه باید دکتر و مهندس بشن بابا به خودتون بیاید جامعه چیزای دیگه هم میخواد سعی کن خودت بهترین این ...

میشه بهم بگی چیکار کنم الان هی میپرسم چی قبول شدی بگم علوم آزمایشگاهی یا دروغ بگم پزشکی ؟

من خودم ناراحت نیستم اتفاقا موقع انتخاب رشته دعا میکردم که علوم آزمایشگاهی قبول بشم نه پرستاری و مام ...

خوبه دیگه بر اساس علاقه ات هم اول آزمایشگاهی زدی بعد پرستاری و ... کار درست کردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بهم بگی چیکار کنم الان هی میپرسم چی قبول شدی بگم علوم آزمایشگاهی یا دروغ بگم پزشکی ؟

با افتخار علوم آزمایشگاهی پس من برای کی ۳ ساعت تایپ گردم که همه قرار نیست پزشکی قبول شن؟😐 فکر کن دروغ بگی احساس نمیکنی یک جا این دروغ میزنه بالا بالاخره؟؟ تا وقتی خودت زشته ات رو دوست نداشته باشی بقیع اجازه ی توهین و اهانت راجب رشته ات رو به خودشون میدن . 

من همین امسال انتخاب رشته فرهنگیان کردم برای بهداشت مدارس و آموزش علوم تجربی کد دو خورده و دعوت به م ...

بهداشت خیلی خوبه، هم تو مدرسه کارش فوق العاده راحته هم مدرکش مورد تایید علوم پزشکیه، و اینکه اصلا و دانشگاه فرهنگیان درس نمیخونن میرن علوم پزشکی درس میخونن😕

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

خب دروغ بگی که بالاخره معلوم میشه رشته ات رو دوست داشته باش و حقیقت رو بگو.

من که دیگه با همه قطع رابطه میکنم چون تو همه چیز اذیت میکنم تو لباس پوشیدن بیرون رفتن ازدواج انتخاب رشته هر چیزی دیگه با هیچ کس رفت و آمد نمیکنم 

واقعا؟

تا جایی که من میدونم بله، یه سرچ بزن تو نت

بعدشم به حرف مردم نباش، یه آقایی به بابام میگفت حالا فرهنگیان چیه که دختر تو رفته خونده ته اش ۱۰ تومن حقوقه

دختر خودش با. سهمیه ۲۵ درصد و چند سال پشت کنکور بودن و کلی هزینه نتونست چیزی بیاره و ته اش رفت دانشگاه آزاد شهرمون رشته آموزش ابتدایی خوند و بیوگرافی پیجش زد دانشجو معلم(فقط دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان دانشجو معلمن)، بخدا جدی میگم😐

تا جایی که من میدونم بله، یه سرچ بزن تو نتبعدشم به حرف مردم نباش، یه آقایی به بابام میگفت حالا فرهنگ ...

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی حقوق شما فرهنگیان ها چقدر هست ؟ 

مثلاً یه نفر که معلم ریاضی دبیرستان باشه و تو مدرسه های نمونه و تیزهوشان درس بده و هفت سال سابقه کاری داشته باشه و دکترا ریاضی داشته باشه چقدر حقوق میگیره ؟ 

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی حقوق شما فرهنگیان ها چقدر هست ؟ مثلاً یه نفر که معلم ریاضی دبیرستان با ...

ببین دقیق نمیدونم ولی خودم سه سال سابقه و رتبه ۳ هستم، دبیرم، ماهی ۱۷،البته کسریات میخوره