2777
2789
یه نفر از هم شهری های ما پزشکی قبول شده ولی من نشدم حالم خیلی بده

مگه همه باید دکتر و مهندس بشن 

بابا به خودتون بیاید جامعه چیزای دیگه هم میخواد سعی کن خودت بهترین این رشته بشی از داخل همین رشته به یک جای خوب برسی زندگی پر از نشدن هست حالا که نشد بدرد دنبال یک راه دیگه برای رسیدن باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه باید دکتر و مهندس بشن بابا به خودتون بیاید جامعه چیزای دیگه هم میخواد سعی کن خودت بهترین این ...

من خودم ناراحت نیستم اتفاقا موقع انتخاب رشته دعا میکردم که علوم آزمایشگاهی قبول بشم نه پرستاری و مامایی و هوشبری و اتاق عمل و همون هم شد حتی دعا میکردم که نیمه دوم قبول بشم و همون هم شد ولی اطرافیانم اذیتم میکنن

هر کی مسخرت کرد گوه خورده 

اگر علاقه زیاددددد داری پشت بمون 

هر کس هم زرت و پرت اضافی کرد 

جسابشو برس 

موفق باشی عشقم 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

من توی زندگیم همیشه دیدم اونایی که خودشون چیزی نشدن خیییلی بیشتر به بقیه سرزش میکنن راجب مسائل ولی ا ...

کاملا موافقم

تا حالا چند بار تو سایت دیدم به معلمها توهین میکنن و میگن معلمی اخ و پیفه

بلا استثنا همه شون یا چند سال پشت کنکوری بودن با بیکار بودن یا لنگ یک قرون دو هزار

اصلا آدم اصیل اهل این صحبتا نیست

آخرین موردشم چند روز پیش میگفت فرهنگیان به ازدواج و فرزند سهمیه میده میگفتم نه نمیده اون آزمون استخدامیه ، دوباره میگفت چرا میده باز من میگفتم نه، آخرش گفت معلمی چیه اصلا که کسی بخواد بره و با تراز ۵۰۰۰ مردم میرن(من خودم با تراز بالای ۹۲۰۰ رفتم)، فکر کردم خودش پزشکی چیزیه، نگاه تاپیکاش کردم دیدم خودش هیچکاره است ودانشجو رشته ای مثل پرستاری و مامایی و آزمایشگاه و ....این چیزا نیست به هیچ وجه😕

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

هر کی مسخرت کرد گوه خورده اگر علاقه زیاددددد داری پشت بمون هر کس هم زرت و پرت اضافی کرد جسابشو برس م ...

علاقه دارم ولی شرایط پشت کنکور موندن مجدد رو ندارم چند سال دیگه دوباره کنکور میدم و پزشکی قبول میشم 

علاقه دارم ولی شرایط پشت کنکور موندن مجدد رو ندارم چند سال دیگه دوباره کنکور میدم و پزشکی قبول میشم

انشالله توکلت به خدا 

انشالله همکار بشیم

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

من خودم ناراحت نیستم اتفاقا موقع انتخاب رشته دعا میکردم که علوم آزمایشگاهی قبول بشم نه پرستاری و مام ...

همه همیشه دهنشون برای سرزنش بازه ولی برای امید و انگیزه و تشویق لال میشن ، قطعا آدم ناراحت میشه ولی اگر جلوی روشون نشون بدی که اصلا به حرفشون اهمیت نمیدی و کار درست از نظر خودت رو انجام میدی میفهمن‌.

کاملا موافقمتا حالا چند بار تو سایت دیدم به معلمها توهین میکنن و میگن معلمی اخ و پیفهبلا استثنا همه ...

من همین امسال انتخاب رشته فرهنگیان کردم برای بهداشت مدارس و آموزش علوم تجربی کد دو خورده و دعوت به مصاحبه شدم ولی اینقدر که اطرافیان اذیت میکنم منو نرفتم مصاحبه 

کاملا موافقمتا حالا چند بار تو سایت دیدم به معلمها توهین میکنن و میگن معلمی اخ و پیفهبلا استثنا همه ...

بله دقیقا من به شخصه هیچ امیدی ندارم مملکتمون از دست این تفکرات پوسیده نجات پیدا کنه.🙂