2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی🤔

105 بازدید | 21 پست

فکرم درگیره دیروز تا حالا ، حسابی گیج شدم، رشته ام علوم تربیتی

جفت دانشگاه ها اصفهانه 

غیر انتفاعی هزینه اش پایین تره ، تک جنسیتیه ، خوابگاهش خودگردانه 

آزاد هزینه اش بالاس ، ولی خوابگاه داخل خود دانشگاهه

مشکل چندانی با شهریه نداریم ، اما من خودم دوس ندارم خانواده اما بندازم تو خرج ، یخورده سختشون میشه.

شنیدم مدرک غیر انتفاعی برا استخدام مشاغل دولتی را بهتر قبول میکنن..

گیج شدم واقعا

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر غیرانتفاعی فرق دارهی سری غیرانتفاعیا معتبرنیه سریا سطحشون به ازاد نمی‌رسه درکل ازاد بهتره ام ...

چرا میری غیرانتفاعی!!؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببین من دانشجوی غیر انتفاعی هستم دانشگاه خوبیه سختم نمیگیره زیاد شهری‌ الان برای 15 واحد شده 8 ملیون که من برداشتم شهریه ثابتش برای ورودی جدید 3 ملیونه اگه درست خوبه نیازی به نمره نداری ومشکل شهریه نداری من باشم میرم آزاد 4 سال آزاد بخونی بهتره به نظر من مدرماش فرقی نداره ولی سنت کمه برو ازاد

ربطی ندارد مدرک سطح علمی شما مااکه این همه آدم آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور خونده کار داره و موفق شده ....

اگه مشکل مالی نداری آزاد 

ولی خوب شهریه آزاد به طبع زیادهه دیگه ...!

غیر انتفاعی هم خوبه تو اصفهان هم هست شهر بزرگ به طبع خوبه فرقی ندارن هر کدومش دوست داری و مالی مشکل نیست برو ....!

قاضی دادگستری ⚖️

ببین من دانشجوی غیر انتفاعی هستم دانشگاه خوبیه سختم نمیگیره زیاد شهری‌ الان برای 15 واحد شده 8 ملیون ...

سلام ببخشید هر رشته متفاوتی دیگه درسته ؟

مثلا حقوق ما بخونیم ترم واحد بیشتر برداریم چطوریه کلا 

قیمت ها چون مال شما زیاد بود تعجب کردم ...!

بعد نرخ نامه ثابته یا هر غیر انتفاعی فرق داره مثلا من شیرازم 

میشه یه توضیح بدید ممنون 

قاضی دادگستری ⚖️

ربطی ندارد مدرک سطح علمی شما مااکه این همه آدم آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور خونده کار داره و موفق ش ...

ببین غیر انتفاعی خوابگاهش خودگردانه ، تک جنسیتیه مث مدرسه میمونه😂

ولی تو خود اصفهانه

آزاد یه شهر مال اصفهانه 

سلام ببخشید هر رشته متفاوتی دیگه درسته ؟مثلا حقوق ما بخونیم ترم واحد بیشتر برداریم چطوریه کلا قیمت ه ...

نه عزیزم همه یکیه شهریه ثابت الان همه جا سه ملیونه حالا یه زنگ بزن اونجای که بری بپرس ببین عملی نداشته باشی نهایت تا همین 8 میره من یه در سم عملی بود گرون شد اما تا 8 ونهبیستر نمیشه 

شهریه ش کمتره ، برای کارکردنم در نهایت مهم عرضه ست

سهمیه دارم یخورده 

ولی خب مشکل اینجاست خوابگاهش خودگردانه ، تک جنسیتیه یخورده حوصله سربره😩

نه عزیزم همه یکیه شهریه ثابت الان همه جا سه ملیونه حالا یه زنگ بزن اونجای که بری بپرس ببین عملی نداش ...

۲۰ واحد هم میشه برداشت تو یه ترم ؟

می‌خوام بدونم میشه زودتر کارشناسی رو بست ؟؟

قاضی دادگستری ⚖️

ببین من دانشجوی غیر انتفاعی هستم دانشگاه خوبیه سختم نمیگیره زیاد شهری‌ الان برای 15 واحد شده 8 ملیون ...

چه ربطی به سنم داره🤔

۲۰ واحد هم میشه برداشت تو یه ترم ؟می‌خوام بدونم میشه زودتر کارشناسی رو بست ؟؟

یه ترم آره میشه معدل بالا باشه فک کنم بالای 16 یا خود 16 باشه میشه 20 واحد برداری ولی اگه درست خوبه 20 واحد رو با معدل خوب می‌گذرانید بردار چون لیسانس با معدل پایین ارزش نداره زیاد 20 واحد تاثیر داره رو معدل