2777
2789

تعریف کنید

هر چی که به نظرتون میرسه یه اخلاق و سیاست یا آینده نگری خوبی بوده و باعث شده تو ازدواجش به واسطه اون نکته موفق بشه 

من تو ازدواج دومم😉

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر و مادرم نمیتونستن نه بگن، از نظرشون هم همه ی خاستگارام خوب بودن

من خودم که میدیدم مناسب من نیستن خودم توی حرف زدن جوری برخورد میکردم که اونا دیگه زنگ نزنن😁

با اینکه خودمم خجالتی بودم و زیاد حرف نمیزدم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بله دوستم خیلی سیاست داشت همیشه با دروغ کارش رو پیش می‌برد و بعد با سیاست حلش میکرد 

آخر ازدواج کرد با سیاست از شوهرش پول می‌گرفت کارایی که خونه پدرش نمیکرد رو با پول شوهرش انجام داد من همیشه حسرت این سیاستش رو میخورم انشالله خوشبخت بمونه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله دوستم خیلی سیاست داشت همیشه با دروغ کارش رو پیش می‌برد و بعد با سیاست حلش میکرد آخر ازدواج کرد ب ...

یه نمونه تعریف میکنی

مثلا چجوری پول گرفت خرج چی کرد و بعد چجوری ماست مالی کرد؟

بله دوستم خیلی سیاست داشت همیشه با دروغ کارش رو پیش می‌برد و بعد با سیاست حلش میکرد آخر ازدواج کرد ب ...

من بدون دروغ و با سیاست همینکارو میکنم

دروغ گفتن که افتخار نداره

و بگم سیاست هم ذاتی نیس، میتونی یادبگیری بجای حسرت خوردن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ازدواج اولم خیلی زود بود همین که پیش دانشگاهی تموم شد ازدواج کردم یه دختر نوجوان بدون هیچ تجربه ای هیچکس تو خانواده من سیاست نداشت نه مادرم نه خواهرام خلاصه تک و تنها افتادم بین یه مشت گرگ و همه جوره بهشون سواری دادم واسشون کار میکردم تا توجهشونو جلب کنم( خاک تو سرم)  یا مادر بی ناموسش مریض میشد زود واسش سوپ و اب قلم درست میکردم در صورتی که من میمردم کاری برام نمیکرد. شوهرم که سر دسته همه عوضیا بود مدام اذیتم میکرد و من میرفتم منت کشی با این که مقصر صد در صد بود... خداروشکر طلاق گرفتم... ولی بعد چند سال که عقلم کامل شد... الان دوباره ازدواج کردم کلا یه ادم دیگه شدم خانواده شوهرم و شوهرم دنبالمن من حتی اشتباهم میکنم نمیرم منت شوهرمو بکشم تا مادرشوهرم زنگ نزنه دعوتم کنه نمیرم خونش محبت بیش از حد نمیکنم حد حدود خودمو نگه میدارم و خداروشکر خیلی راضیم الانم باردارم شوهرم از گل نازک تر نمیگه بخدا حاضره رو چشاش پا بذارم ساعت دو شب بگم هوس فلان چیز کردم بدو بدو میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

ازدواج اولم خیلی زود بود همین که پیش دانشگاهی تموم شد ازدواج کردم یه دختر نوجوان بدون هیچ تجربه ای ه ...

تو باید آدرس دعا نویستو بذاری در معرض عموم😂👌

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
تو باید آدرس دعا نویستو بذاری در معرض عموم😂👌

من خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم احساس میکنم جواب سختیایی بود که کشیدم نمیدونی که چه غمبادایی به دلم کردن و من شکایتمو بغیر خدا پیش هیچکس نبردم.. خیلی راحت میتونستم بهش خیانت کنم اما هیجوقت وجدانم اجازه نداد احساس میکنم پاداش صبرم بود. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم احساس میکنم جواب سختیایی بود که کشیدم نمیدونی که چه غمبادایی به دلم کر ...

شوخی کردم عزیزم یکی از راهکارها رو گفتم به شوخی

ان شاللعذخوشبخت باشی

بله سختیای زندگی به آدم درسایی میده که ده تا مشاور نمیتونن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شوخی کردم عزیزم یکی از راهکارها رو گفتم به شوخیان شاللعذخوشبخت باشیبله سختیای زندگی به آدم درسایی می ...

میدونم عزیزم شوخی کردین

بله قطعا همینطوره بعد از کارمایی که خانواده شوهرم پس دادن واقعا من میترسم حتی یک نفر یه بچه دلش ازم بشکنه بد جور تقاص پس دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم عزیزم شوخی کردینبله قطعا همینطوره بعد از کارمایی که خانواده شوهرم پس دادن واقعا من میترسم حتی ...

دقیقا

منم عذرخ اعی میکنم ازت اگر نا احت شدی ولی باور من له شوخی گفنمگگنم