2777
2789
بیشعور چند روزه اعصاب و روانم به هم ریخته

ولش کن اینا روانین رفته بودم یه جا خون از من بگیره گفت دستت مشت کن دستم مشت کردم بهم گفت مگه گوشاتم مشکل داره؟ و خندید😑

گفتم مگه کجام مشکل داره که این میگه مگه گوشاتم مشکل داره؟😑بعد اینا قسم خوردن پزشک باشن همشون دنبال پولن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عجب خری بوده دکتره😐😐😐متخصص اطفال ببر همیشهک از نظر اخلاقی هم مهربون باشهبچه معلومه میترسه !!!اینم ...

جمعه بود ،ناچاری بردیمش دکتر عمومی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این ترس و گریه عادیه ؟مگه نه؟من بچه اولم هست ،ولی اطرافیان هم دیدم بچه ها همه همینن.به شوه ...

کاملا عادیه نگران نباش.. من دکتر رفتم بادرد وگریه دکتره برگشت گفت اره دیگه بیمه این.. مفته الکی میان که پولتون هدر نره.. منم پاشدم اومدم بیرون هفته بعد همون درد منو راهی اتاق عمل کرد.. دکترام شورشو دراوردن

ولش کن اینا روانین رفته بودم یه جا خون از من بگیره گفت دستت مشت کن دستم مشت کردم بهم گفت مگه گوشاتم ...

خاک تو سرشون

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

اره میفهمم ادم ناچاره

حتما شکایتش رو بکنید 

که برن بازرسی درمانگاه و پیگیری کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همین دکتر وقتی مطب زد فقط برو ببین چطووووررررر با بیمارا رفتار میکنه

دیدم که میگم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وقتی دو سالش بود بردیمش دکتر ،یه آقای مسنی بود ،گوشاش خیلی بزرگ بود ،ماسک هک زده بود ،قیافش یکم ترسن ...

الهی بگردم بچه از اون زمان ترسیده واسه همین اینطوری میکنه به نظرم باید روی اینکه پیش چه دکتری میبری دقت کنی من پسرمو از اول پیش یه دکتر بردم اینقدر دوست داره الان میگیم بریم دکتر بال در میاره چون دکترش خیلی باهاش مهربونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دکتر رو عوض کن دکترای اطفال بعضیا تو اتاق امتظار اسباب بازی دارن تزیینات دارن که بچه سرگرم بشه این د ...

جمعه بود ناچاری بردیمش دکتر عمومی

از دکتر ترسونده بودینش قبلا؟ چرا احساس خطر کرده؟ 

به نظر کتاب کودک در باره ی دکتر بخونید براش، احساس آشنایی و دوست داشتن پیدا کنه. مگرنه ی ویزیت معمولی چیز ترس ناکی برای بچه نداره.

دختر من قبلا اینطور بود الان میزاره قشنگ معاینه کنن تازه دکتر ازش کلی سوال میپرسه جواب میده سه سال و ...

کار خاصی کردی ترسش ریخت؟

من خودم همیشه باهاش دکتر بازی می‌کنم، نقش دکتر خیلی مهربون رو براش بازی می‌کنم، یا قبل رفتن به دکتر با قصه بهش میگم قراره اونجا چه اتفاقی بیوفته ولی بی فایدس

الهی بگردم بچه از اون زمان ترسیده واسه همین اینطوری میکنه به نظرم باید روی اینکه پیش چه دکتری میبری ...

اره ،رفتار اول یه شخص مشخص میکنه که بچه با اون فرد بعد ها هم ارتباط بگیره یا نه

از دکتر ترسونده بودینش قبلا؟ چرا احساس خطر کرده؟ به نظر کتاب کودک در باره ی دکتر بخونید براش، احساس ...

وقتی دو سالش بود بردیمش دکتر ،یه آقای مسنی بود ،گوشاش خیلی بزرگ بود ،ماسک هک زده بود ،قیافش یکم ترسناک بود برا بچه بعد با اپن دستای بزرگش هی محکم شکم دخترمو فشار میداد ،از اون موقع ترس ورش داشت

ممنون از همتون که نظر دادین ،امیدوارم آیت قضیه ترس از دکتر به زودی حل بشه