2777
2789

حرف دکتر که هیچ جای توجیحی نداره 

ولی بچه ها هم همه اشون موقع معاینه گریه نمیکنن توی خونه از دکتر نترسوندین ؟یا خاطره‌ی بدی از دکتر نداره؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
حرف دکتر که هیچ جای توجیحی نداره ولی بچه ها هم همه اشون موقع معاینه گریه نمیکنن توی خونه از دکتر نتر ...

وقتی دو سالش بود بردیمش دکتر ،یه آقای مسنی بود ،گوشاش خیلی بزرگ بود ،ماسک هک زده بود ،قیافش یکم ترسناک بود برا بچه بعد با اپن دستای بزرگش هی محکم شکم دخترمو فشار میداد ،از اون موقع ترس ورش داشت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دو سالش بود بردیمش دکتر ،یه آقای مسنی بود ،گوشاش خیلی بزرگ بود ،ماسک هک زده بود ،قیافش یکم ترسن ...

پس طبیعیه گریه کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کار خاصی کردی ترسش ریخت؟من خودم همیشه باهاش دکتر بازی می‌کنم، نقش دکتر خیلی مهربون رو براش بازی می‌ک ...

بله منم همین دکتربازی باهاش میکردم 

یه انیمیشن بود کوکوملون میذه دکتر ،دکتر معاینه ش میکنه خیلی تاثیر داشت

بله منم همین دکتربازی باهاش میکردم یه انیمیشن بود کوکوملون میذه دکتر ،دکتر معاینه ش میکنه خیلی تاثیر ...

مرسی عزیزم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...