2777
2789

من پریودام منظمه خداروشکر دقیقا سر موقع میشم

سونوم دادم هیچی نداشتم ۲ بار دادم نه کیست نه هیچی

ولی زیر چونه ام موی کلفت در میاد 🥲یعنی تنبلی دارم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

شاید بهم ریختگی هورمونی داری

یه آزمایش هورمونی هم بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شاید بهم ریختگی هورمونی دارییه آزمایش هورمونی هم بده

باشه عزیزم🥲

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر غدد رفتی؟

نه عزیزم

برو‌لیزربرای اطمینان هم قبلش برو دکتر

دکتر رفتم سونو و ... دادم گفتن چیزی نیست ولی نمیدونم چرا موی انقد کلفت در میاد

اگ میتونی برو هورموناتو ازمایش بده چک کننهورمون مردانه ت زیادشده دارومیده خوب میشگی انشالله تنبلی نی ...

چشم مرسی عزیزم🥲♥️