2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد انتخاب رشته پشیمون شدماینکه چرا دندون نرفتم خیلی داره اذیتم میکنه

می‌فهمم چی می‌گی  مخصوصاً وقتی حس می‌کنی فقط یه تصمیم اشتباه بوده که مسیرت رو عوض کرده 

اما بذار یه چیزی رو با صداقت بگم که پشیمونی نشونه‌ی اشتباه بودن راهت نیست، نشونه‌ی آگاهیته. یعنی داری با چشمای بازتر از قبل به مسیرت نگاه می‌کنی، نه از روی جو یا فشار بقیه

اون موقع که انتخاب رشته می‌کردی، چی شد پزشکی رو زدی و دندون نه؟ مثلاً از روی علاقه، نظر خانواده، رتبه، یا یه جور دو دلی بود؟

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

اصلااا باورم نمیشه نیاوردم پزشکی ایران اوردم

منم باورم نمیشه نیاوردی

اخه سال پیش با حدود ۶۰۰ اوردن دندون البرز 

یکی از بچهای خودمونم با ۴۵۰ اینا اورد

عجیبه واقع

حالا چیکار کنیم به نظرت ؟ من دارم دق میکنم😭 میتونستم برم یه شهر دیگه لاقل

تو چرا دندون شهرای دیگه رو قبل پزشکی نزدی؟

منم باورم نمیشه نیاوردیاخه سال پیش با حدود ۶۰۰ اوردن دندون البرز یکی از بچهای خودمونم با ۴۵۰ اینا او ...

خر بودم

چون دور بود نزدم 

گفتم برم شهر دیگه خوابگاه و اینا سخته

۴۵۰ منطقه یک؟؟

لطفا لایک نکنید‼️

من که دانشجو پزشکی ام الان ولی خیلی دوس دارم انتقالی بگیرم‌. شهر خودم قبول شدم ولی ازش متنفرم

رشتتو عوض کنی یا شهر؟ منم پزشکی شهر خودم اوردم ، خیلی ناراحتم ولی، کسیم حرفمو باور نمیکنه درک نمیکنه😥

رشتتو عوض کنی یا شهر؟ منم پزشکی شهر خودم اوردم ، خیلی ناراحتم ولی، کسیم حرفمو باور نمیکنه درک نمیکنه ...

عاشق رشتم پزشکیم. از شهرم متنفرمممممم. اگه هر رشته دیگه ای اون زمان میزدم تهران روزانه رو شاخش بود ولی بخاطر پزشکی مجبور شدم شهر خودم بمونم