2777
2789
عنوان

کیا بعد طلاق با بچه تنها زندگی میکنن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 74 پست
مهریه مگ حذف شده؟

مهریه کامل حذف شده 

کردن 14 سکه درصورتی ک خود اقا بخواد بده نده هم کاریش ندارن درصورتی ک مرد نفقه بده زن موظفه از شوهرش تمکین کنه تمکین هم ک میدونی چیه

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

با اقا ازدواج که نکردی.دوستین دیگه.قول و قراراتو جوری بچین که وقتی بچت نیست، باشه.وقتایی که مهده یا ...

اونم دوتا بچه داره میگ قرار باش بچه ات نگهدارم خونه ای ک من کرایش میدم من وسایل یخجالش پر میکنم باید پس دوتا بچه منم نگهداری

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خدایا خودت ظهور کن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

با به وکیل مشورت کن باید  همسر سابقت هم سرپرستی کامل قانونی بهت بده 

هم نفقه کامل بچه رو تا بذاریش مهد کودک و بری سرکار برای مخارجت 

دور اون رابطه ات رو هم خط بکش ، بچه در اولویت

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اونم دوتا بچه داره میگ قرار باش بچه ات نگهدارم خونه ای ک من کرایش میدم من وسایل یخجالش پر میکنم باید ...

خب راست میگ در واقع

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خانم هایی که میگید  ما کالا نیستیم که مهریه بگیریم

بعد چجوری است که از صیغه شرم تون نمیاد؟؟؟

می دونید که با حذف مهریه  هر روز کلی زن مطلقه ی فقیر وارد جامعه میشن که از بی پولی مجبور به صیغه میشن؟؟؟

آیا این در شان این مردم است؟؟؟

مامان من خونه باباش منو بزرگ کرد تا تونست خونه بخره ولی این اقا خ هم خوش نیت نیست میگه مسئولیت داره؟ خب یعنی پدر و مادر نخواد مسئولیت بچه رو به عهده بگیره کی بگیره؟ بنظرم اگه ادم خوبی بود باید منطقی نگاه میکرد گارد نمیگرفت 

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

اونم دوتا بچه داره میگ قرار باش بچه ات نگهدارم خونه ای ک من کرایش میدم من وسایل یخجالش پر میکنم باید ...

شما ازدواج کردین یا دوستین

باهم زندگی میکنین اصلا

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

مهریه کامل حذف شده کردن 14 سکه درصورتی ک خود اقا بخواد بده نده هم کاریش ندارن درصورتی ک مرد نفقه بده ...

عجب

چ خیانتی

من خودم مهریه ام دوتا سکه ست

ولی من خودم انقدی دارم ک از پس خودم برمیام چ مالی وچ چیزای دیگ

واقعا کسایی ک شرایط ندارن چیکار باید بکنن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خانم هایی که میگید ما کالا نیستیم که مهریه بگیریمبعد چجوری است که از صیغه شرم تون نمیاد؟؟؟می دونید ...

اون قانون مهریه که کنسل شده چیه خبر دارین؟ 

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

لعنت و شرم و نفرین به مجلسالآن مهریه را حذف کردنکه خانم ها مجبور بشن قبول کنن صیغه بشنشرم به این مم ...

خدایی ربطی نداره  چیزهای بی ربط رو به هم ربط ندید 

از نظر من قانون جدید مهریه به نفع زنم هست...(با یه جمله تو نی نی سایت نمیشه توش ورود کرد و به نتیجه رسید)

می بینی که این خانوم در زمانی جدا شده که قانون جدید نبوده با همون قانون قبلی نتونسته مهریه بگیره

راحت نفرین نکنید من نمی دونم جامعه ی ما کی یاد می گیره وقتی تو چیزی احاطه و دانش کامل نداره در موردش نظر نده

قطعا بین اون آقا و بچه اولویت بچه تو هست جانم

روزی تو دست خداست 

بچه رو رها نکن که هیچ کس جز تو نمیتونه برلش مادری کنه

از پدر هم که حمایتی نمیبینه 

گناهش چیه که این جور سرگردانه

مسئولیتش اول و آخر با شماست 

قطعا خدای بزرگ درهای رحمتش رو برات باز میکنه 

از جایی که خبر نداری 

بچه رو با جان دل بپذیر

مامان من خونه باباش منو بزرگ کرد تا تونست خونه بخره ولی این اقا خ هم خوش نیت نیست میگه مسئولیت داره؟ ...

خودش دوتا بچه داره میگ پس باید بچه های منم نگهداری در حالی ک بچه هاش نوجوان پررو و گستاخ هستن اصلا من از پسشون برنمیام

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
خانم هایی که میگید ما کالا نیستیم که مهریه بگیریمبعد چجوری است که از صیغه شرم تون نمیاد؟؟؟می دونید ...

یه خانوم انقدر ضعیف نبس ک محتاج مردا باشه ک یا زن مرد بشه بهش پول بده

یا صیغش باشه

یا طلاق بگیره باز با پول مرد زندگی کنه

زن عزت داره خودش میتونه کار کنه