2777
2789

آی وی اف در سن بالا چطوره احتمال بیش فعالی و اوتیسم را در بچه زیاد نمیکنه؟

رفتم رویان هزارتا برام آزمایش نوشت که بعد دیدم باردارم نرفتم آزمایشهارو بدم بعد جنین در شش هفته ماند و قلبش تشکیل نشد که رفتم کورتاژ کردم حالا یه هفته هست که کورتاژ شدم و زیر دلم و پهلوهام درد میکنه و باید سه ماه صبر کنم تا بتونم اقدام کنم یا آی وی اف!

فک کنم بخاطر سنم هست این اتفاقا

اصلا میترسم باردار بشم 

اما دوست دارم باردار بشم

چقدر تو سرم فکر میچرخه 

۳ماه خیلی کمه جانم .هنوز رحمت لیزه باید ۶ماه بگذره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۱ سالمه خانومه حتما تخمک اهدایی بوده من نمیدونم چی میشه میترسم

نه پرسیدم تخمک خودش بود عزیزم تو این سن طبیعی راحت باردار میشن نهایت تو دوازده هفتگی بهت میگن سلفری بده که خیالت راحت بشه ... منم الان با آی وی اف باردارم

فعلا هنوز اولی رو باردارم دو هفته دیگه به دنیا میادنمیدونم واسه دومی کی اقدام کنم🥴

انشاالله که بسلامتی بدنیا اومد بعد چهار سال دومی بیار مثل من بیخیال بشی اینطوری میشه 

انشاالله که بسلامتی بدنیا اومد بعد چهار سال دومی بیار مثل من بیخیال بشی اینطوری میشه

نه خودمم دوست دارم زود بیارم دومی رو و تمام با شوهرمم ۱۰ سال فاصله سنی دارم میکه با همین بچه‌ی اولی هم من فاصله سنیم زیاده چه برسه به دومی

عزیزم انشاالله که شما هم به زودی یه نینی میاد تو دلت😍