2777
2789

بچه ها من گفتم نمیخوام من راحت نیستم بااقایون 

مامانم میگه توهنوز بچه ای نمیفهمی

بچه ها من رو این حرف خیلی اذیت میشم داغون میشم یکی بهم بگم بچه ای نمیفهمی 

چون هر چی شد از بچگی اینو بهم میگفتن

ینی اون موقعیدکه واثعا باید نمیفهمیدمم بهم گفتن باعث شدن الان بدون اعتماد به نفس بشم بچه ها!

...

اَه

خخخخخیلییییییییی غیرعادیه که من دانشگاه دخترونه بخوام؟؟؟؟

اینجوری باکلاس و درسته؟؟

دخترخاله مو اینا همش اینجورین که وای دانشگاه قم نریاااا وای دانشگاه دخترانه نریا 

مثلا میگه وا یعنی چی 

یا چادر بپوشم حس میکنن جوگیرم 

انگار که من عقلم نمیرسه و درستش این نیست 

به جامعه هم نگاه میکنی همه دارن این چیزارو طرد میکننننن چرا من نمیفهمممممم توروخدا یکی بدون اینکه بهم بگه تو بچه ای توضیح بده

اینم بگم .من درست و غلط و تشخیص میدم واقعا عقلم میرسه فقط دلیل این حرف اینارو نمیفهمم...همین!

من دو‌سه تا از کلاسای معارفم فقط دخترونه بود انننقد حال میکردم تو این کلاسا. بقیش اصلا حال نمی‌داد مختلط

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شما خیلی هم عاقل و فهمیده ای...مگه حتما باید نر توی جمع باشه که همه چی عادی باشه؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بنظر من خواه ناخواه آدم باید ارتباط بگیره با جنس مخالف و باید در محیطش قرار گرفت اگر بخوای فرار کنی خودت پشیمون میشی چون به عنوان یک خانم که قراره در آینده با یک آقا ازدواج کنی بهتره از همین الان با روحیاتشون آشنایی پیدا کنی 

چرا

چون خودتو محدود میکنی روابط اجتماعیت داغون میشه. از جوونیت لذت ببر. دانشگاه دخترونه عین مدرسه است.لابد یه مرد ببینی فرار میکنی. عمر و جوونی تو الکی میسوزونی بعدا میفهمی الان داغی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چرا من بااقایون راحت نیستم حواسم پرتشون میشه..

عزیزم خانوم ها و آقایون باید تو اجتماع باهم در ارتباط باشند و از ز همین سن باید شروع کنی که باهاشون ارتباط بگیری  بچه که نیستی 

مثل طالبا خودتو محدود می‌کنی 

💚🌱