2777
2789
عنوان

مامانم میگه برو دانشگاهی که پسر همکلاسی‌ت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
چون خودتو محدود میکنی روابط اجتماعیت داغون میشه. از جوونیت لذت ببر. دانشگاه دخترونه عین مدرسه است.لا ...

اره دقیقا همین توصیفی که کردید هستم

روابط اجتماعیم بدنیست بلند میتونم حرف بزنم راحت حرف بزنم 

منظورمو برسونم 

ولی خوشو بش و حرف بیخود حتی با فک و فامیل راحت نمیتونم کنم ...

میدونم اون دانشگاه هاام برم فقط حواسم پرت پسرا میشه بیخودی و یکی بیاد سمتم نتونم باهاش خوشو بش کنم طردم کنه اذیت میشم میرم توخودم

اره دقیقا همین توصیفی که کردید هستمروابط اجتماعیم بدنیست بلند میتونم حرف بزنم راحت حرف بزنم منظورمو ...

دیگه باید از یه جایی شروع کنی تا درست بشه وگرنه همیشه درگیری

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

بخاطر این که تو اجتماع زن و مردهست 

یا جا دیوار نکشیدن شما خودت میخوای خودت رو محدود کنی؟

تو مدرسه که یاد ندادن 

حداقل دانشگاه یکم باعث میشه ادم بفهمه خبریم نیست ،همه مون ادمیم 

کجا ادم باید فاصله بگیر ،کجا میتونه معاشرت کنه و ....

فردا پس فردا تو محیط کار هم بتونه درست برخورد کنه 

من نمیگم شما الان برخورد درست بلد نیستیا 

فقط میگم کمک میکنه 

بخاطر این که تو اجتماع زن و مردهست یا جا دیوار نکشیدن شما خودت میخوای خودت رو محدود کنی؟تو مدرسه که ...

میدونم...

انقد سختمه میگم میرم دخترانه بعدشم ازدواج میکنم 

خونه دارم میشم

..

چمیدونم 

منطقی میگید ...