بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما حتما یه روز حضوری برو ببینش . من مادرم که فوت شد دوست چندین ساله ام حتی یه سر بهم نزد چنان دلگیر شدم که ارتباطمو کلا باهاش قطع کردم . کینه نکردم ولی دیگه کلا مهرش از دلم رفت
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حتما حتما یه روز حضوری برو ببینش . من مادرم که فوت شد دوست چندین ساله ام حتی یه سر بهم نزد چنان دلگی ...
چون رفته بودن شهر خودشون برای خاکسپاری من فکر کردم اینجا مراسم نمیگیرن اطلاعی نداشتم واقعا ولی چند بار بهش پیام دادم حالشو پرسیدم اومدن برم خونشون؟زشت نیست مراسم نرفتم؟
چون رفته بودن شهر خودشون برای خاکسپاری من فکر کردم اینجا مراسم نمیگیرن اطلاعی نداشتم واقعا ولی چند ب ...
نه زشت نیست اصلا . ولی حتما حضوری برو براش همینا رو توضیح بده .اگر دستت بازه یه دسته گل کوچولو مناسب تسلیت هم براش ببر . من مادرم که فوت شد کرونا بود اصلا مراسمی نداشتیم ولی اون ادمایی که اون روزا حواسشون به ما بود رو هیچ وقت یادم نمیره . این دوستم در حدی صمیمی بودیم که حتی خواهرش و مادرش زنگ زدن به من واسه تسلیت ولی خودش نه زنگی نه اومدنی .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚